Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
www.n11.com
Bu monitörü almak istiyorum. Fakat abimin yardımıyla alabileceğim ve abim Ağustos ayında gelebilecek. Ağustosa kadar bu monitörün fiyatı ne kadar değişkenlik gösterebilir?
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
www.n11.com
Bu monitörü almak istiyorum. Fakat abimin yardımıyla alabileceğim ve abim ağustos ayında gelebilecek. Ağustosa kadar bu monitörün fiyatı ne kadar değişkenlik gösterebilir?
Bunu kimsenin net bir şekilde tahmin edebileceğini düşünmüyorum. Önümüzde bir seçim süreci var ve herkesin piyasalar ile ilgili yorumları farklı. Zamanı geldiğinde artık bu ya da bir başkası bakarsın.
www.n11.com
Bu monitörü almak istiyorum. Fakat abimin yardımıyla alabileceğim ve abim ağustos ayında gelebilecek. Ağustosa kadar bu monitörün fiyatı ne kadar değişkenlik gösterebilir?
Çok uzun süredir fiyatı aynı bende araştırdım bayağı monitör fakat ben Gigabyte G24F V2 aldım zam gelmeden önce fiyatları aynı idi. Buna gelmez bence ama yine de sağları solları belli olmaz en kısa sürede almaya çalış.
www.n11.com
Fiyatına kesin zam geleceği belli zaten fakat ortalama ne kadar zam gelir diye bir sormak istemiştim. Abim yurt dışında olduğu için bana hediye olarak alacaktı. O yüzden bu kadar sarkıtmak zorunda kalıyorum. Abim dışında destek veren yok maalesef. Bu arada aynı fiyata bu monitör daha iyidir dediğiniz bir monitör varsa görüşlerinize açığım.