ASUS TUF Gaming VG249Q1A zam gelir mi?

BerkCL

Hectopat

Bu monitörü almak istiyorum. Fakat abimin yardımıyla alabileceğim ve abim Ağustos ayında gelebilecek. Ağustosa kadar bu monitörün fiyatı ne kadar değişkenlik gösterebilir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu monitörü almak istiyorum. Fakat abimin yardımıyla alabileceğim ve abim ağustos ayında gelebilecek. Ağustosa kadar bu monitörün fiyatı ne kadar değişkenlik gösterebilir?

4100 gibi bir fiyata yükselir muhtemelen dolar her geçen gün artıyor temmuz ayındada asgari ücret zamlancak 4100-4400 gibi bir fiyat olur.

Bu monitörü almak istiyorum. Fakat abimin yardımıyla alabileceğim ve abim ağustos ayında gelebilecek. Ağustosa kadar bu monitörün fiyatı ne kadar değişkenlik gösterebilir?

Çok uzun süredir fiyatı aynı bende araştırdım bayağı monitör fakat ben Gigabyte G24F V2 aldım zam gelmeden önce fiyatları aynı idi. Buna gelmez bence ama yine de sağları solları belli olmaz en kısa sürede almaya çalış.

Hocam 9 taksit yapın cebinizden verin. Zam gelmeme ihtimali Türkiye'de herhangi bir şeye çok düşük.

Fiyatına kesin zam geleceği belli zaten fakat ortalama ne kadar zam gelir diye bir sormak istemiştim. Abim yurt dışında olduğu için bana hediye olarak alacaktı. O yüzden bu kadar sarkıtmak zorunda kalıyorum. Abim dışında destek veren yok maalesef. Bu arada aynı fiyata bu monitör daha iyidir dediğiniz bir monitör varsa görüşlerinize açığım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı