ASUS TUF Gaming VG249Q1R alınır mı?

Bütçe
1700
Genellikle CS:GO oynuyorum bazen film izlerim ama görüntü kalitesi iyi olmasa da olur sizce bu monitör uygun mudur?

bütçem en fazla 1700 tl 50 tl bile çıkamam başka önerceginiz bi monitör varmı

Şuanda bütçene en uygun ve kaliteli özelliklere sahip ekran boyutu 23 inç bu benim için sorun değil dersen linkini aşağı bırakıyorum.

Diğer yorum yapan sosyalciler arkadaşın bütçesine uygun birşey önerin 1700 TL bütçem var diyor sizler 2000 TL'lik öneri yapıyorsunuz yapmayın.

İlk önerdiğim zamlanmış 2. önerdiğim daha ucuz ve hepsinden daha kaliteli.

Başlıkta da yazdığı gibi sizce bu monitör alınır mı? Eğer alınmazsa başka monitör öneriniz var mı? Bütcem 1700 TL.

Herkes öneriyor. Olumlu geri dönüşler var almalısın bence. Satıcı da Amazon. Gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Curve düşünüyorsan da AOC C24G1 modelini alabilirsin. Kendim de kullanıyorum bir sorununu görmedim. Güzel monitör.

Kullanıyorum darbe yedi hala çok iyi .

Bu monitörü çılgınca önermenin sebebi nedir çok samimi olarak soruyorum.
Freesync premium,Darbe alıpta zarar görmemesi,144 Hz,İps panel.
Bu monitörü çılgınca önermenin sebebi nedir çok samimi olarak soruyorum.

Yavaş bir darbe değildi anneannem ile tartışıyorduk bir tane yumruk ve tokat attı.Hemen sonrasında ölü pixel testini ve Hz testlerini yaptım sorun çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…