Butchers Centipat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #1 Monitörümde sol üst ve sol altta siyah ekranda beyazlama var. Sağdan soldan bakınca öyle bir şey yok. İade süresi geçmeden cevaplarınızı bekliyorum. Dosya Ekleri Screenshot_2021-07-17-13-08-05-885_com.whatsapp.jpg 18,9 KB · Görüntüleme: 73 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2021
Monitörümde sol üst ve sol altta siyah ekranda beyazlama var. Sağdan soldan bakınca öyle bir şey yok. İade süresi geçmeden cevaplarınızı bekliyorum.
KaysRekt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Yer MacLaren's Pub Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #2 Perwoll le yıkanmıştır. Şaka şaka IPS glow deniyor hocam bu modelde kronik sorun.
Butchers Centipat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #3 KaysRekt dedi: Perwoll le yıkanmıştır. Şaka şaka IPS glow deniyor hocam bu modelde kronik sorun. Genişletmek için tıkla... Peki iade ile veya değisim ile uğraşmaya değer mi çünkü bayağı indirimli aldım.
KaysRekt dedi: Perwoll le yıkanmıştır. Şaka şaka IPS glow deniyor hocam bu modelde kronik sorun. Genişletmek için tıkla... Peki iade ile veya değisim ile uğraşmaya değer mi çünkü bayağı indirimli aldım.
KaysRekt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Yer MacLaren's Pub Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #4 Butchers dedi: Peki iade ile veya değisim ile uğraşmaya değer mi çünkü bayağı indirimli aldım. Genişletmek için tıkla... Size bağlı bir durum hocam rahatsız etmiyorsa iadeye gerek yok ama böyle şeyleri aşırı takan biriyseniz ileride pişman olabilirsiniz.
Butchers dedi: Peki iade ile veya değisim ile uğraşmaya değer mi çünkü bayağı indirimli aldım. Genişletmek için tıkla... Size bağlı bir durum hocam rahatsız etmiyorsa iadeye gerek yok ama böyle şeyleri aşırı takan biriyseniz ileride pişman olabilirsiniz.
Butchers Centipat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #5 KaysRekt dedi: Size bağlı bir durum hocam rahatsız etmiyorsa iadeye gerek yok ama böyle şeyleri aşırı takan biriyseniz ileride pişman olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biraz takıntılı biriyim iade edeceğim gibi ama peder sorun yaratmaz inşallah çünkü bayağı bir iade problemim oldu.
KaysRekt dedi: Size bağlı bir durum hocam rahatsız etmiyorsa iadeye gerek yok ama böyle şeyleri aşırı takan biriyseniz ileride pişman olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biraz takıntılı biriyim iade edeceğim gibi ama peder sorun yaratmaz inşallah çünkü bayağı bir iade problemim oldu.