C cherands Centipat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #1 Monitor nasıl? Ghosting, ölü piksel gibi sorunları var mı, vereceğim paraya değer mi?
S suleymanozkan Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.322 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #2 Monitör güzel. Yeni versiyonuna da bakabilirsiniz. VG249QL3a modeline, artısı pivot olması ve parlaklık değerinin daha yüksek olması.
Monitör güzel. Yeni versiyonuna da bakabilirsiniz. VG249QL3a modeline, artısı pivot olması ve parlaklık değerinin daha yüksek olması.
C cherands Centipat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #3 suleymanozkan dedi: Monitör güzel. Yeni versiyonuna da bakabilirsiniz. VG249QL3a modeline, artısı pivot olması ve parlaklık değerinin daha yüksek olması. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler söylediğiniz monitörü beğendim ama şu anda aklım AOC Gaming 24G2Sp'ye kaydı sizce hangisi daha iyidir?
suleymanozkan dedi: Monitör güzel. Yeni versiyonuna da bakabilirsiniz. VG249QL3a modeline, artısı pivot olması ve parlaklık değerinin daha yüksek olması. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler söylediğiniz monitörü beğendim ama şu anda aklım AOC Gaming 24G2Sp'ye kaydı sizce hangisi daha iyidir?
S suleymanozkan Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.322 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #4 ASUS olanda parlaklık değeri, Hz değeri daha iyi. Ayrıca ASUS olanda direk 8bit, diğeri 6+frc şeklinde.
ASUS olanda parlaklık değeri, Hz değeri daha iyi. Ayrıca ASUS olanda direk 8bit, diğeri 6+frc şeklinde.
C cherands Centipat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #5 suleymanozkan dedi: ASUS olanda parlaklık değeri, Hz değeri daha iyi. Ayrıca ASUS olanda direk 8bit, diğeri 6+frc şeklinde. Genişletmek için tıkla... Zaten bir alt modeliyle ilgileniyordum bu modeli gösterdiğiniz için teşekkürler pivot olması hoşuma gitti bunu almaya karar verdim.
suleymanozkan dedi: ASUS olanda parlaklık değeri, Hz değeri daha iyi. Ayrıca ASUS olanda direk 8bit, diğeri 6+frc şeklinde. Genişletmek için tıkla... Zaten bir alt modeliyle ilgileniyordum bu modeli gösterdiğiniz için teşekkürler pivot olması hoşuma gitti bunu almaya karar verdim.
İ İzmirli Hectopat Katılım 10 Ocak 2020 Mesajlar 664 22 Nisan 2024 #6 Aldınızmı ASUS'un pivotlu modelini akıcılık nasıl? Bende almayı düşünüyorumda?
cancl7 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 470 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #7 İzmirli dedi: Aldınızmı ASUS'un pivotlu modelini akıcılık nasıl? Bende almayı düşünüyorumda? Genişletmek için tıkla... Aldın mı neye karar verdin?
İzmirli dedi: Aldınızmı ASUS'un pivotlu modelini akıcılık nasıl? Bende almayı düşünüyorumda? Genişletmek için tıkla... Aldın mı neye karar verdin?
C cherands Centipat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #8 cancl7 dedi: Aldın mı neye karar verdin? Genişletmek için tıkla... Ekranda 1 saniyelik kucuk cizgiler cikip kayboluyor hala cozemedim benden mi yoksa monitorden mi kaynaklaniyor anlamadim onun disinda bir sorunu yok
cancl7 dedi: Aldın mı neye karar verdin? Genişletmek için tıkla... Ekranda 1 saniyelik kucuk cizgiler cikip kayboluyor hala cozemedim benden mi yoksa monitorden mi kaynaklaniyor anlamadim onun disinda bir sorunu yok
cancl7 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 470 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #9 cherands dedi: Ekranda 1 saniyelik kucuk cizgiler cikip kayboluyor hala cozemedim benden mi yoksa monitorden mi kaynaklaniyor anlamadim onun disinda bir sorunu yok Genişletmek için tıkla... Sürekli mi oluyor?
cherands dedi: Ekranda 1 saniyelik kucuk cizgiler cikip kayboluyor hala cozemedim benden mi yoksa monitorden mi kaynaklaniyor anlamadim onun disinda bir sorunu yok Genişletmek için tıkla... Sürekli mi oluyor?
C cherands Centipat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #10 cancl7 dedi: Sürekli mi oluyor Genişletmek için tıkla... Cs ve valo girince oluyor Fifa veya elden ringde hic karsilasmadim
cancl7 dedi: Sürekli mi oluyor Genişletmek için tıkla... Cs ve valo girince oluyor Fifa veya elden ringde hic karsilasmadim