TUF Gaming VG249Q3R 23,8 inç Full HD oyuncu monitörü, ışık hızında oyun deneyimi için 180 Hz Fast IPS panele sahip.
www.gaming.gen.tr
İyi sosyaller herkese. Yukarıda belirttiğim monitörü almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar var mı? Varsa alınır mı?
Bütçem 5K ve daha üstüne çıkamam bu fiyat bandında bu monitörü alayım mı? Yoksa başka F/P alternatifler var mıdır? Önerilenizi bekliyorum, şimdiden yazan herkese çok teşekkür ederim.
TUF Gaming VG249Q3R 23,8 inç Full HD oyuncu monitörü, ışık hızında oyun deneyimi için 180 Hz Fast IPS panele sahip.
www.gaming.gen.tr
İyi Sosyaller herkese. Yukarıda belirttiğim monitörü almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar var mı? Varsa alınır mı?
Bütçem 5K ve daha üstüne çıkamam bu fiyat bandında bu monitörü alayım mı? Yoksa başka F/P alternatifler var mıdır? Önerilenizi bekliyorum, şimdiden yazan herkese çok teşekkür ederim.
Evet kaliteli ürün zaten ben bilgi amaçlı sordum teşekkür ederim hocam yanıtınız için,aklıma takılmıştı acaba bu fiyat bandında daha iyisi varmı diye sormak istedim.
Evet kaliteli ürün zaten ben bilgi amaçlı sordum teşekkür ederim yanıtınız için,aklıma takılmıştı acaba bu fiyat bandında daha iyisi varmı diye sormak istedim.