Çözüldü ASUS TUF Gaming VG249QL3A aldıktan sonra oluşacak sıkıntıda Vatan Bilgisayar sorun çıkarır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
5.789 TL

haylex

Hectopat
Monitör
ASUS TUF Gaming VG249QL3A
Merhaba ASUS TUF Gaming VG249QL3A monitör alacağım. Vatan Bilgisayar'da ölü pixel gibi durumlarda iade almadıkları hakkında çok şikayet gördüm. Yaşadığım şehirde Vatan Bilgisayar olmadığı için şubeden de alma imkanım yok. Zorunlu olarak internetten sipariş vereceğim fakat ölü pixel sorunu yaşarım ve iade almazlar diye korkuyorum. Herhangi bir sorun olur mu?

Çözüm
İstedikleri kadar yokuşa sürsünler, hatalı ayıplı ürün olarak iade etme, değiştirme, tamirini isteme hakkınız Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kanunları gereği her zaman saklıdır. Tabi belirli şartlar altında. Ama açtınız taktınız kullanıcı kaynaklı bir darbe vs. olmadı ölü piksel çıktı yukarıda yazdığım taleplerde bulunabilirsiniz. Garanti, Vatan yada Vatan Bilgisayar servisi reddeder kabul etmez yokuşa sürerse ilk önce THH oradan da sulh çıkmaz ise Hukuk Mahkemeleri yoluyla hakkınızı arayabilirsiniz.
İstedikleri kadar yokuşa sürsünler, hatalı ayıplı ürün olarak iade etme, değiştirme, tamirini isteme hakkınız Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kanunları gereği her zaman saklıdır. Tabi belirli şartlar altında. Ama açtınız taktınız kullanıcı kaynaklı bir darbe vs. olmadı ölü piksel çıktı yukarıda yazdığım taleplerde bulunabilirsiniz. Garanti, Vatan yada Vatan Bilgisayar servisi reddeder kabul etmez yokuşa sürerse ilk önce THH oradan da sulh çıkmaz ise Hukuk Mahkemeleri yoluyla hakkınızı arayabilirsiniz.

Çözüm
Hocam dün elime geldi 1 gün boyunca kullandım bütün testlerini yaptım sorun yok ürün gelmeden önce içimi rahatlattığınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…