ASUS TUF Gaming VG249QM1a 23.8" 1 ms Full HD IPS 270 Hz alınır mı?

LaniaKeax

Decapat
Daha fazla  
Şu an kullandığım monitörde çok fazla ghosting hissediyorum. Monitörümün modeli: Samsung G3 F23G35TFWM. Benim ASUS monitörü almak istememin sebebi ise şu anki monitörüm ile oyunlarda hissedilebilir bir ghosting var. FPS'im yüksek olmasına rağmen oyunun akıcı olduğunu hissedemiyorum, sanki kasıyormuş gibi gözüküyor. Aşağıda ASUS monitörün ghosting testini bıraktım, sizce ghosting değeri nasıl?

1743921450217.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an kullandığım monitörde çok fazla ghosting hissediyorum. Monitörümün modeli: Samsung G3 F23G35TFWM. Benim ASUS monitörü almak istememin sebebi ise şu anki monitörüm ile oyunlarda hissedilebilir bir ghosting var. FPS'im yüksek olmasına rağmen oyunun akıcı olduğunu hissedemiyorum, sanki kasıyormuş gibi gözüküyor. Aşağıda ASUS monitörün ghosting testini bıraktım, sizce ghosting değeri nasıl?

Eki Görüntüle 2463460

ASUS monitörüm var ve daha alalı 1 sene geçmeden monitörde çizgiler çıktı. İnternette ki yorumları okuduğumda ASUS teknik servisi çok da iyi değilmiş ama garantiye göndereceğim mecburen. Onun haricinde monitör güzel ama alırken bunları göze alarak alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı