Odyssey G4 daha ucuz ve daha mantıklı bir seçenek. G2524H, VG249QM1A, 24G2ZU gibi modeller ile Odyssey G4 arasında fiyat farkı çok olmasına rağmen görüntü kalitesi ve performans bakımından farklar fiyat farkına değmeyecek kadar az.
Odyssey G4 daha ucuz ve daha mantıklı bir seçenek. G2524h, VG249QM1a, 24G2zu gibi modeller ile Odyssey G4 arasında fiyat farkı çok olmasına rağmen görüntü kalitesi ve performans bakımından farklar fiyat farkına değmeyecek kadar az.
O zaman sen bilirsin hocam. Bu arada 24G2ZE, 24G2ZU ve VG249QM1A ayni paneli kullaniyor ve inceleme verileri de birbirine yakin. Eger 24G2ZE veya 24G2ZU daha ucuz ise VG249QM1A yerine onlari tercih et.
O zaman sen bilirsin hocam. Bu arada 24G2ZE, 24G2zu ve VG249QM1a ayni paneli kullaniyor ve inceleme verileri de birbirine yakin. Eger 24G2ZE veya 24G2zu daha ucuz ise VG249QM1a yerine onlari tercih et.
ASUS'u aldım hocam 24G2zu satan PttAVM 2. el satıyor galiba açıklamada kutusu hasarlı vs yazmışlar. Kontrolleri yapıldı yazmışlar ASUS'u tercih ettim o yüzden teşekkür ederim.
ASUS'u aldım hocam 24G2zu satan PttAVM 2. el satıyor galiba açıklamada kutusu hasarlı vs yazmışlar. Kontrolleri yapıldı yazmışlar ASUS'u tercih ettim o yüzden teşekkür ederim.
Hocam merhabalar asus'un bu modelinde hız aşırtmayla 270 hz'e çıktığı gösteriyor normal ekran hz'i 144 gösteriyor siz hangi hz de kullanıyorsunuz ve hız aşırtma kullanıyorsanız kapanma gibi bir durum oluyor mu?