ASUS TUF Gaming VG249QM1a alınır mı?

FneeX

Hectopat
Katılım
7 Ocak 2021
Mesajlar
189
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba dostlar, yeni bir monitör araştırıyorum uzun süredir. Bugün parayı hazırladım ve bu monitörü almayı düşünüyorum. Fikriniz nedir?

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Odyssey G4 daha ucuz ve daha mantıklı bir seçenek. G2524H, VG249QM1A, 24G2ZU gibi modeller ile Odyssey G4 arasında fiyat farkı çok olmasına rağmen görüntü kalitesi ve performans bakımından farklar fiyat farkına değmeyecek kadar az.
 
Odyssey G4 daha ucuz ve daha mantıklı bir seçenek. G2524h, VG249QM1a, 24G2zu gibi modeller ile Odyssey G4 arasında fiyat farkı çok olmasına rağmen görüntü kalitesi ve performans bakımından farklar fiyat farkına değmeyecek kadar az.

Hocam yani kaç kişi dedi Odyssey diye ama tasarımını beğenemedim.
 
Hocam yani kaç kişi dedi Odyssey diye ama tasarımını beğenemedim.
O zaman sen bilirsin hocam. Bu arada 24G2ZE, 24G2ZU ve VG249QM1A ayni paneli kullaniyor ve inceleme verileri de birbirine yakin. Eger 24G2ZE veya 24G2ZU daha ucuz ise VG249QM1A yerine onlari tercih et.
 
O zaman sen bilirsin hocam. Bu arada 24G2ZE, 24G2zu ve VG249QM1a ayni paneli kullaniyor ve inceleme verileri de birbirine yakin. Eger 24G2ZE veya 24G2zu daha ucuz ise VG249QM1a yerine onlari tercih et.

24G2zu da pivot var o da bir düşündürdü hocam ama ASUS'ta 280 Hz bilemedim​

 
@FneeX 240 ile 270 arasındaki farkı hissedebileceğini pek sanmıyorum. Yükseklik ayarı ve pivot özelliği daha önemli bence.

ASUS'u aldım hocam 24G2zu satan PttAVM 2. el satıyor galiba açıklamada kutusu hasarlı vs yazmışlar. Kontrolleri yapıldı yazmışlar ASUS'u tercih ettim o yüzden teşekkür ederim.
 
ASUS'u aldım hocam 24G2zu satan PttAVM 2. el satıyor galiba açıklamada kutusu hasarlı vs yazmışlar. Kontrolleri yapıldı yazmışlar ASUS'u tercih ettim o yüzden teşekkür ederim.

İyi günler hocam. Monitörü hâlâ kullanıyor musunuz ve memnun musunuz ben de aynı modeli almayı düşünüyorum.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı