ASUS TUF Gaming VG249QM1A alınır mı?

xkarltrr

Zeptopat
Daha fazla  
Monitör
ASUS TUF VG249QM1A
Çoğunlukla FPS oyunu oynuyorum bu yuzden 1080p monitör tercih etmek istedim ve 1080P'ye 27 inçin büyük olacağını söyleyenler olduğu icin 24 inç tercih ettim. Bu monitöre ne diyorsunuz?

Çok anlamıyorum monitorden ama var mi sizce eksik bir yanı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vg3a serisinin bir önceki monitörü bende var. Bence al üzmez, geçen yıl kasım'da almıştım ondan bu yana 4-5 kez taşındım halen başına bir şey gelmedi. ASUS üzmez

VG3a serisinin bir önceki monitörü bende var. Bence al üzmez, geçen yıl kasım'da almıştım ondan bu yana 4-5 kez taşındım halen başına bir şey gelmedi. ASUS üzmez.

Teşekkür ederim cevabın için ben yine de diğer üyelerin cevaplarini bekleyeyim belki daha iyi bir monitör tavsiyesi gelir.

24 inç gayet yeterli. Yabancı kaynaklarda iyi olduğunu yazmışlar. FPS oynuyorsan seni tatmin eder. Biraz renk değerleri düşük ama tabii ki de TN panele göre yine üst düzey bir kalitede. Çeşitli özellikleri de var.

Teşekkürler siparişi oluşturdum geldikten sonra deneyimlerimi paylaşırım isteyen olursa iyi sosyaller.

Teşekkürler siparişi oluşturdum geldikten sonra deneyimlerimi paylaşırım isteyen olursa iyi sosyaller.
Merhaba, ürününüz geldi mi acaba? Geldiyse alınır mı? Aynı ürünü almayı düşünüyorum da birde hız aşırtması olmadan gerçek hz'i 240 mı? Bu sorularıma cevap verebilirseniz çok sevinirim.

Kanka bende almak istiyorum, şu an nasıl, memnun musun üründen, tavsiye ediyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…