Sizin seçtikleriniz arasından Asus tabiki ama daha iyisi olabilir diye kapsamlı bir araştırma yaptınız mı?Sizce hangisini almalıyım? Arada kaldım.
Sizin seçtikleriniz arasından ASUS tabii ki ama daha iyisi olabilir diye kapsamlı bir araştırma yaptınız mı?
VG27AQML1a serisine sahibim iş görüyor renkler güzel ama bazı özelliklerini kullanmak için bazı özellikleri kapatıyor. Örnek olarak 10bit renk kullanmak istiyorsan 144Hz ve altında kullanman gerekiyor veya ELMB bilmem nesini açmak için bilmem ne ghosting ayarını kapatmak gerekiyor gibi gibi falan.
ASUS'un üzeceğini asla düşünmüyorum kitap üzerindeki 3'ün 5'in gözle görülür bir farkı olacağınıda düşünmüyorum. Hangi markaya daha fazla güveniyorsanız onu alın. ASUS'un teknik servisi Türkiye'de kolay ulaşılabiliniyor. Gigabyte için de öyle mi bilmiyorum. Renkler gayet bana göre iyi ve güzel sRGB modunu kullanıyorum canlı renk görmeyi seviyorum.
ASUS'un üzeceğini asla düşünmüyorum kitap üzerindeki 3'ün 5'in gözle görülür bir farkı olacağınıda düşünmüyorum. Hangi markaya daha fazla güveniyorsanız onu alın. ASUS'un teknik servisi Türkiye'de kolay ulaşılabiliniyor. Gigabyte için de öyle mi bilmiyorum. Renkler gayet bana göre iyi ve güzel sRGB modunu kullanıyorum canlı renk görmeyi seviyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.