ASUS TUF Gaming VG249QM1a mi Gigabyte G24F-2 mi?

VG27AQML1A serisine sahibim iş görüyor renkler güzel ama bazı özelliklerini kullanmak için bazı özellikleri kapatıyor. Örnek olarak 10Bit renk kullanmak istiyorsan 144HZ ve altında kullanman gerekiyor veya ELMB bilmem nesini açmak için bilmem ne Ghosting ayarını kapatmak gerekiyo gibi gibi falan.

VG27AQML1a serisine sahibim iş görüyor renkler güzel ama bazı özelliklerini kullanmak için bazı özellikleri kapatıyor. Örnek olarak 10bit renk kullanmak istiyorsan 144Hz ve altında kullanman gerekiyor veya ELMB bilmem nesini açmak için bilmem ne ghosting ayarını kapatmak gerekiyor gibi gibi falan.

Renk açısından benzer ise siparişi iptal edip bunu alacağım. Renkler yeterince iyi mi?

Asus'un üzeceğini asla düşünmüyorum kitap üzerindeki 3ün 5in gözle görülür bi farkı olacağınıda düşünmüyorum. Hangi markaya daha fazla güveniyorsanız onu alın. Asus'un teknik servisi Türkiye'de kolay ulaşılabiliniyor. Gigabyte için de öyle mi bilmiyorum. Renkler gayet bana göre iyi ve güzel SRGB modunu kullanıyorum canlı renk görmeyi seviyorum.

ASUS'un üzeceğini asla düşünmüyorum kitap üzerindeki 3'ün 5'in gözle görülür bir farkı olacağınıda düşünmüyorum. Hangi markaya daha fazla güveniyorsanız onu alın. ASUS'un teknik servisi Türkiye'de kolay ulaşılabiliniyor. Gigabyte için de öyle mi bilmiyorum. Renkler gayet bana göre iyi ve güzel sRGB modunu kullanıyorum canlı renk görmeyi seviyorum.

O zaman iptal edip ASUS alıyorum.

ASUS'un üzeceğini asla düşünmüyorum kitap üzerindeki 3'ün 5'in gözle görülür bir farkı olacağınıda düşünmüyorum. Hangi markaya daha fazla güveniyorsanız onu alın. ASUS'un teknik servisi Türkiye'de kolay ulaşılabiliniyor. Gigabyte için de öyle mi bilmiyorum. Renkler gayet bana göre iyi ve güzel sRGB modunu kullanıyorum canlı renk görmeyi seviyorum.

Hocam bir de bu fiyatlara şuna da bak diyebileceğiniz bir model var mıdır acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı