sametgungorenn Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 Merhaba arkadaşlar iki monitörden birisini almak istiyorum. Sizce hangisi ve neden? Asus TUF Gaming VG249QM1A Monitör Asus TUF Gaming VG249QM1A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com MSI G27C4X Monitör MSI G27C4X Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Merhaba arkadaşlar iki monitörden birisini almak istiyorum. Sizce hangisi ve neden? Asus TUF Gaming VG249QM1A Monitör Asus TUF Gaming VG249QM1A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com MSI G27C4X Monitör MSI G27C4X Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
ÖmerTugra Picopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #2 ASUS TUF Gaming al.
S Sward60 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #4 ASUS artıları 270 Hz MSI artıları ekran teknolojisi VA ve 27 inç Fiyatlar neredeyse aynı ekran teknolojisi ne yapacağına bağlı oyun için ise VA.
ASUS artıları 270 Hz MSI artıları ekran teknolojisi VA ve 27 inç Fiyatlar neredeyse aynı ekran teknolojisi ne yapacağına bağlı oyun için ise VA.
S samet.gngrn Decapat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 16 7 Eylül 2024 #5 Sward60 dedi: ASUS artıları 270 Hz MSI artıları ekran teknolojisi VA ve 27 inç Fiyatlar neredeyse aynı ekran teknolojisi ne yapacağına bağlı oyun için ise VA. Genişletmek için tıkla... FPS oyunları oynuyorum ve YouTube takılıyorum. MSI renk değerleri daha yüksek daha iyi bende MSI düşünüyorum
Sward60 dedi: ASUS artıları 270 Hz MSI artıları ekran teknolojisi VA ve 27 inç Fiyatlar neredeyse aynı ekran teknolojisi ne yapacağına bağlı oyun için ise VA. Genişletmek için tıkla... FPS oyunları oynuyorum ve YouTube takılıyorum. MSI renk değerleri daha yüksek daha iyi bende MSI düşünüyorum