ASUS TUF Gaming VG24VQ güç ledi yanmıyor

Vseprr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bir sorunum var. Yaklaşık bir iki ay önce ASUS TUF Gaming VG24vq monitör aldım. Bu konu hakkında açılmış diğer konuları da gördüm. Fakat çözüme ulaşmamış. Monitörü işim bittikten sonra kapatma tuşundan kapatıyorum. Sonra tekrar açtığımda güç LED'i yanmıyor. Güç kablosunu çıkarıp taktığımda düzeliyor ve monitör açılıyor ama bu her zaman olmuyor. Ben 2 ekran kullanıyorum. 2. ekran bir plazma TV. Bilgisayar açıkken plazmayı kapatıp ASUS TUF Gaming VG24vq monitöre geçince güç tuşuna basınca açılmıyor. Ya da direkt bilgisayarı ilk açtığımda da çalışmadığı oluyor sebebi nedir acaba? Bilen varsa yazarsa çok sevinirim.

Benim de Asus monitörde var bu sorun, ilk açtığımda güç ledi yanıyor ama görüntü vermiyor. Bilgisayar gücünü kesersem düzeliyor, muhtemelen monitörün kartındaki kronik bir sorundur. Çok sık olmuyor ama sinir bozucu.

Evet çok sık olmuyor maalesef forumda da var aynı monitöre sahip olanlar. Muhtemelen kronik bir sorun. Ve çok sinir bozucu evet.
Aynı sorunu çok nadir de olsa bende yaşıyorum hiç merak edip de araştırmadım veya konu açmadım takipteyim bu kez .

tamamdır. Bu arada sorun statik elektrik kaynaklıymış sanırım. İşiniz bittiğinde prizden çıkartın dedi bir arakadaş. Her seferinde böyle yapmak gerekiyormuş. @Syeux

Onu bende düşündüm zaten yazdım belirli bir sorunu var güç yerinde. Her işimiz bittiğinde prizden çıkaracaksak işimiz var

tamamdır. Bu arada sorun statik elektrik kaynaklıymış sanırım. İşiniz bittiğinde prizden çıkartın dedi bir arakadaş. Her seferinde böyle yapmak gerekiyormuş. @Syeux
Monitör kaynaklı değilse sadece statik elektrikten ise fişi çekmeye gerek yok sürekli ya zaten çok nadir oluyor. Akım korumalı priz var fişi çekmek yerine her seferinde prizi düğmesinden kapatsam yine hallolur herhalde.

Evet bir arkadaşa sordum başka bir forumda oda böyle yapıyormuş. Akım korumalı prizin tuşundan kapatıyormuş. Sorunu bu şekilde çözmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…