Arkadaşlar ITOPYA da bulunan indirimlerle birlikte 2 3 secenek var monitör almam için
ben özellikle OYUN oynamak için monitör almak istiyorum da IPS ekranlar Film için öneriliyor ama VA da IPS gibi renk kalitesi vermiyormuş araştirdiğim kadarıyla
Yukarıdaki 3 secenek 144hz ve 1ms destekliyor. Sorun şurda arkadaşlar, monitörler G-Sync destekler mi bilemiyorum ama AOC 24G2U nun desteklediğini söyleyenler fazlasıyla var,
Bende Şuan monitör arıyorum TN Panel Oyunlar için fazla sıkıntı yaratmaz hem her TN Panel o kadar kötü değil bide ASUS Gibi bir markanın böyle bir monitörü kaçmaz bende bunu almayı düşünüyorum.
IPS Panel istiyorsan RM 165 öneririm fotoğrafını aşşağıya bırakıyorum
Bende Şuan monitör arıyorum TN Panel Oyunlar için fazla sıkıntı yaratmaz hem her TN Panel o kadar kötü değil bide ASUS Gibi bir markanın böyle bir monitörü kaçmaz bende bunu almayı düşünüyorum.
FPS Oyunları için monitör almak istiyorum 60hz Samsung model monitör kullanıyorum oda TN panel ve 22inç renkler canlı iyi ama yorumlar TN almamak yönünde oldugu için kafa karısıyor.
Curved 27.incden asasına onerilmiyor ve FPS oyunları için Düz ekran seçin diyorlar o yüzden bende düz ekranlara bakıyorum 27inç olmak zorunda değil 24 de olabilir
FPS Oyunları için monitör almak istiyorum 60hz Samsung model monitör kullanıyorum oda TN panel ve 22inç renkler canlı iyi ama yorumlar TN almamak yönünde oldugu için kafa karısıyor.
Curved 27.incden asasına onerilmiyor ve FPS oyunları için Düz ekran seçin diyorlar o yüzden bende düz ekranlara bakıyorum 27inç olmak zorunda değil 24 de olabilir
Asus markasi tabikide iyi TN modellerine bak 165hz 1800tl 144Hz 1300TL ama indirimde şuan sen hangi monitörü alıcaksın curved istemiyorum TN de düşünüyorum 1500tl arası bir butcem var