Bazı sorunları var ama her üründe olabiliyor sorun 3000 tl için alınır monitör ama samsung/msi yada gigabyte öneririmİyi günler. Yakın zamanda 144 Hz monitör almayı düşünüyorum. Aklımda 2 model var ancak piyasa o kadar fazla bilgi o kadar fazla yorum ve şikayet var ki karar veremedim. G2u modeli çok fazla ölü piksel sorunu varmış. ASUS olan modelde ghosting varmış bu bütçede önerebileceğiniz modelleri atar mısınız ya da bu iki modelden hangisi alınmalı?
Asus TUF Gaming VG24VQE 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG24VQE 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG24VQE 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AOC 27G2U/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 27G2U/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! AOC 27G2U/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bütçe ?İyi günler. Yakın zamanda 144 Hz monitör almayı düşünüyorum. Aklımda 2 model var ancak piyasa o kadar fazla bilgi o kadar fazla yorum ve şikayet var ki karar veremedim. G2u modeli çok fazla ölü piksel sorunu varmış. ASUS olan modelde ghosting varmış bu bütçede önerebileceğiniz modelleri atar mısınız ya da bu iki modelden hangisi alınmalı?
Asus TUF Gaming VG24VQE 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG24VQE 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG24VQE 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AOC 27G2U/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 27G2U/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! AOC 27G2U/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
fps oyuncusuyum panelle çokta işim yok o yüzden yeterki ghosting ışık sızması ölü pixel gibi sorunları olmasın birazda canlı bir monitör olsun işimi görür.VA Panel önermiyorum. Eğer Samsung G7 gibi aşırı kaliteli bir VA panel almıyorsanız tabi.
GIGABYTE 27" G27F 144Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 27" G27F 144Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G27F ITOPYA'dawww.itopya.com
AOC'da güzeldir. Pivot özelliği hoş. Renkleri güzel veriyor.
bu bütçede bulamadım.Bazı sorunları var ama her üründe olabiliyor sorun 3000 tl için alınır monitör ama samsung/msi yada gigabyte öneririm
27 inc istemiyorum.VA Panel önermiyorum. Eğer Samsung G7 gibi aşırı kaliteli bir VA panel almıyorsanız tabi.
GIGABYTE 27" G27F 144Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 27" G27F 144Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G27F ITOPYA'dawww.itopya.com
AOC'da güzeldir. Pivot özelliği hoş. Renkleri güzel veriyor.
önerebileceğiniz alternatifler neler.VA paneli geçtim, ASUS TUF alınmaz. Gittim gördüm bence alınmamalı.
3000TL civarıBütçe ?
27 inch istemiyorsanız neden attığınız monitör 27 inch?fps oyuncusuyum panelle çokta işim yok o yüzden yeterki ghosting ışık sızması ölü pixel gibi sorunları olmasın birazda canlı bir monitör olsun işimi görür.
bu bütçede bulamadım.
27 inc istemiyorum.
önerebileceğiniz alternatifler neler.
3000TL civarı
27 inch istemiyorsanız neden attığınız monitör 27 inch?
LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.174,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
24 inch ile 27 inchte kullanılan paneller aynı olmak zorunda değil. Mesela G24F ve G27F'in değerleri farklı. 24 tercih ediyorsanız LG'yi öneririm.Aynı monitörün 24 inc olanını karşılaştırma olarak söylemiştim yanlışlıkla 27 olanını atmışım.