ASUS'da Fast IPS antiglare tarzı guzel tatlı ozellikler var AOC tarafında ise sRGB ozellikleri falan var gercekten cok kafa kafaya aralarında 400-600 TL fark var. aşırı kararsız kaldım
ASUS'da Fast IPS antiglare tarzı guzel tatlı ozellikler var AOC tarafında ise sRGB ozellikleri falan var gercekten cok kafa kafaya aralarında 400-600 TL fark var. aşırı kararsız kaldım
Gercekten AOC ve ASUS cok bas basa ve her incelemeyi her konuyu falan arastırdım ciddi anlamda bir konu AOC derken biri ASUS diyor şu anki bu konuda da aynen oyle cok arada kaldım ama sanırım AOC alacagım. (sizin monitörun stoku yok sanırım)
hocam benim monitörü bulamadım daha 1 sene olmadı alalı ama stoklar bitmiş Asus TUF Gaming VG279QL1A Monitör modelini yazdığım zaman bu çıkıyor sadece. ama arkadaş bilgi verirse aoc hakkında onuda alabilirsin.
Hocam benim monitörü bulamadım daha 1 sene olmadı alalı ama stoklar bitmiş Asus TUF Gaming VG279QL1A Monitör modelini yazdığım zaman bu çıkıyor sadece. Ama arkadaş bilgi verirse AOC hakkında onu da alabilirsin.
Monitörün teknik özellikleri hakkına bir şikayetim yok ürün gerçekten iyi. Ben incehesap üzerinden almıştım ve yaklaşık 40 gün sonra panel arızası çıktı şu an değişim bekliyorum ancak bu sizi korkutmasın teknoloji şans işidir.
Monitörün teknik özellikleri hakkına bir şikayetim yok ürün gerçekten iyi. Ben İncehesap üzerinden almıştım ve yaklaşık 40 gün sonra panel arızası çıktı şu an değişim bekliyorum ancak bu sizi korkutmasın teknoloji şans işidir.
Monitörün teknik özellikleri hakkına bir şikayetim yok ürün gerçekten iyi. Ben İncehesap üzerinden almıştım ve yaklaşık 40 gün sonra panel arızası çıktı şu an değişim bekliyorum ancak bu sizi korkutmasın teknoloji şans işidir.