CanR6 Megapat Katılım 3 Mart 2014 Mesajlar 552 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, İki monitör arasında kararsız kaldım sizce hangisini alayım? ASUS VA panel Dell IPS panel. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2023
Merhaba arkadaşlar, İki monitör arasında kararsız kaldım sizce hangisini alayım? ASUS VA panel Dell IPS panel.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #2 Tartışılmaz bile. Çok net Dell alınır.
Sad Frog Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.006 Çözümler 3 Yer İstanbul 1 Nisan 2023 #3 CanR6 dedi: Merhaba arkadaşlar, İki monitör arasında kararsız kaldım sizce hangisini alayım? ASUS VA panel Dell IPS panel. Genişletmek için tıkla... Sorulması hata olan bir karşılaştırma. Gerekirse TN panel alın ama ASUS TUF'un VA panellerinden uzak durun.
CanR6 dedi: Merhaba arkadaşlar, İki monitör arasında kararsız kaldım sizce hangisini alayım? ASUS VA panel Dell IPS panel. Genişletmek için tıkla... Sorulması hata olan bir karşılaştırma. Gerekirse TN panel alın ama ASUS TUF'un VA panellerinden uzak durun.