ASUS TUF GAMING VG24VQR vs Viewsonic VX2718-P-MHD

Kaan68TURKEY

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF RTX 3060 Ryzen 5 5600
Meslek
Makine Teknikeri/Stajyer
Öncelikle merhaba şu an hazır bir sistem almak üzereyim. Sıfırdan aldığım için monitör falanda alacağım. Araştırmalarımı yaptığımda kimse Gamepower, Rampage ve Game booster markaları önermiyordu ve benim aklımda şu anda 2 tane monitör var ama ghosting diye bir şey duydum. Araştırdım ama bu monitörlerde var mıdır? Bu monitörler nasıldır?2.yi almayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle ama siz yine de deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Yazmaktan çekinmeyin.

1:Viewsonic VX2718-P-MHD 27" 1 MS 165 Hz 2xHDMI Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri

2:ASUS TUF GAMING VG24VQR 23,6" 165HZ 1Ms FreeSync FullHD PIVOT Gaming Monitör Uygun Fiyatları ile Tebilonda

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de VA panel. ViewSonic 27" 250CD parlaklığa sahip ve sabit standa sahip. 27" 1080p yakın kullanımda rahatsız eder ya da büyük gelir mi? Ona sen karar vereceksin. ASUS olan 24" ve 350CD parlaklığa sahip ayrıca pivot özelliği de mevcut. 27" ye göre daha fazla hakim olursun ve netlik daha iyi olur.

Hocam bir de bu var ASUS TUF Gaming VG249Q1A.
Bu IPS panel ghosting durumu olmasını istemiyorum CS:GO Valorant gibi oyunlar oynadığım için bir de yorumları okudum çok fazla ölü piksel çıkan var ama iade alıyorlar emin değilim ömürlük gitmesini istiyorum sizin tavsiyeniz var mıdır?

Hız gerektiren rekabetçi oyunlar oynuyorsan iyi düzeyde TN panel almanda fayda olur. VG258QR modeline bakabilirsin.

Hız gerektiren rekabetçi oyunlar oynuyorsan iyi düzeyde TN panel almanda fayda olur. VG258QR modeline bakabilirsin.

Yani çok fazla oynayan biri değilim ama CS:GO ve Valorant oynuyorum sadece genellikle simülasyon tarzı oyunlar oynuyorum ETS 2, Assetto Corsa, Arma 3 ve GTA 5 oynuyorum. Önerin nelerdir? Bunu kullandın mı ve ne kadar süre kullandın ben uzun süre kullanmak istiyorum çoğu kişi LG 24GN600-B önerdi çok kararsızım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…