ASUS TUF GAMING VG259Q5A monitör alınır mı?

mehmet32127

Hectopat
Daha fazla  

Bu modeli almayı düşünüyorum ve belirtmem gerekiyor ki ilk defa bir monitör alacağım. Nedeni ise hayatım boyunca sadece laptop kullandım ve laptop ekranıyla idare etmeye çalıştım. Tabii artık sanal çalışmalara başladığım için (animasyon işine) görüntü aşırı küçük geldiğinden dolayı gözlerimi aşırı yoruyor ve bu yüzden araştırmalar sonucu bu model güzel göürünüyor. 15.6 ekrandan daha iyi olduğunu varsayıyorum. Sizin de fikirlerinizi duymak isterim açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatını hak eden bir model değil. Bütçe nedir?
konuyu tesadüfen gordum benımde bir monitore ihtiyacım var özellikle asus monitör istiyorum veya bilindik sağlam bir markadan 24 inc 2k ve hz yüksek bir monitör genelde 27 inc monitör var istediğim gibi ama ben 24 istiyorum bildiğiniz güzel bir monitör varmı 10-12k arası

Araştırmalarınız sonuçsuz kalmış ama.

Ölçüm aletleri testlerine göre kontrast'ı 950:1 ve renk gamutuda %78 DCI P3 ve %75 Adobe RGB ile düşük. Fiyatına göre kötü bir monitör.

IPS istiyorsanız bu:

VA istiyorsanız bu:

1440P IPS'lerde var.

hocam ben 2k monitor istiyorum ama
Ben size yazmadım hocam, konu sahibine yazdım. Kendi konunuzu açın böyle durumlarda, birde 1440P ve 24 inç piyasada ekran yok gördüğüm kadarıyla.

İlla 24 inç istiyorsanız bu var. ASUS bir monitör yok 24 inç olarak bu bütçede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…