mehmet32127
Hectopat
Daha fazla
konuyu tesadüfen gordum benımde bir monitore ihtiyacım var özellikle asus monitör istiyorum veya bilindik sağlam bir markadan 24 inc 2k ve hz yüksek bir monitör genelde 27 inc monitör var istediğim gibi ama ben 24 istiyorum bildiğiniz güzel bir monitör varmı 10-12k arasıFiyatını hak eden bir model değil. Bütçe nedir?
Araştırmalarınız sonuçsuz kalmış ama.
Bu modeli almayı düşünüyorum ve belirtmem gerekiyor ki ilk defa bir monitör alacağım. Nedeni ise hayatım boyunca sadece laptop kullandım ve laptop ekranıyla idare etmeye çalıştım. Tabii artık sanal çalışmalara başladığım için (animasyon işine) görüntü aşırı küçük geldiğinden dolayı gözlerimi aşırı yoruyor ve bu yüzden araştırmalar sonucu bu model güzel göürünüyor. 15.6 ekrandan daha iyi olduğunu varsayıyorum. Sizin de fikirlerinizi duymak isterim açıkçası.
hocam ben 2k monitor istiyorum ama ve ips panel olucak 250 hz üstü olursa daha iyi olur bildigğiniz bir model varsa hharika olurAraştırmalarınız sonuçsuz kalmış ama.
Ölçüm aletleri testlerine göre kontrast'ı 950:1 ve renk gamutuda %78 DCI P3 ve %75 Adobe RGB ile düşük. Fiyatına göre kötü bir monitör.
IPS istiyorsanız bu:
VA istiyorsanız bu:
1440P IPS'lerde var.
Ben size yazmadım hocam, konu sahibine yazdım. Kendi konunuzu açın böyle durumlarda, birde 1440P ve 24 inç piyasada ekran yok gördüğüm kadarıyla.hocam ben 2k monitor istiyorum ama
çok özür dilerim teşekkür ederimBen size yazmadım hocam, konu sahibine yazdım. Kendi konunuzu açın böyle durumlarda, birde 1440P ve 24 inç piyasada ekran yok gördüğüm kadarıyla.
Sorun değil hocam.çok özür dilerim teşekkür ederim
İlla 24 inç istiyorsanız bu var. ASUS bir monitör yok 24 inç olarak bu bütçede.konuyu tesadüfen gordum benımde bir monitore ihtiyacım var özellikle asus monitör istiyorum veya bilindik sağlam bir markadan 24 inc 2k ve hz yüksek bir monitör genelde 27 inc monitör var istediğim gibi ama ben 24 istiyorum bildiğiniz güzel bir monitör varmı 10-12k arası
daha oncede gördüm ama aoc marka oldugundan tereddütde kaldım sizce kullanışlı güzel bir monitörmü ?İlla 24 inç istiyorsanız bu var. ASUS bir monitör yok 24 inç olarak bu bütçede.