ASUS TUF GAMING VG27 Hepsiburada’dan alınır mı?

blntsrts

Kilopat
Daha fazla  
Çok araştırdım düşündüm en son bu monitörü almaya karar verdim. Bütün istediğim özellikler var. Yanlız hepsiburada hariç hiçbiryerde stokta yok ürün. Hepsiburada’dan hiç alışveriş yapmadım çekiniyorum biraz ölü piksel çıkarda değişim yapabilirmiyim acaba diye. Sizce almalımıyım? Son 11 ürün diyor sizlerin fikrine göre yarın sipariş vereceğim

Çok araştırdım düşündüm en son bu monitörü almaya karar verdim. Bütün istediğim özellikler var. Yanlız hepsiburada hariç hiçbiryerde stokta yok ürün. Hepsiburada’dan hiç alışveriş yapmadım çekiniyorum biraz ölü piksel çıkarda değişim yapabilirmiyim acaba diye. Sizce almalı mıyım? Son 11 ürün diyor sizlerin fikrine göre yarın sipariş vereceğim

Satıcı Hepsiburada olsa tamam ama başka satıcılar hakkında bilgim yok. Ölü piksel çıkması şans işi ama çıkarsa yardım ederler mi bilemem.

1589124676657.png

Satıcı üç sitede de satış yapıyor, bir sorun çıkacağını sanmam.

Benimde kafamı kurcalayan ölü piksel kesin şansıma çıkar :) Valla çok alasım var çok hoşuma gitti monitör yarın alıcam sanırım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı