Fazeon'u duymadım belki iyi bir markadır ASUS da fena değil dezavantajı hareketi çok kıstılı yukarı aşağı bile yok ve her ikisi de 1080p 27 inç olduğu için bir miktar görüntüde bozulma olacaktır kendi deneyimimden söyleyeyim YouTube'da 1080p video leş gibi görünüyor sanki 480p izliyor gibi ama oyunlarda veya masaüstünde vs. böyle bir sorunla karşılaşmadım gayet net ve güzel ha sonra dan gördüm Fazeon VA imiş sanırım ben IPS kullanmayı seviyorum ve öneririm.
Konudakiler hakkında, VA panel iyidir ama genelde giriş seviyesindekiler kötü oluyor. TUF hakkında bilgim yok ancak 27 inch 1080P pek önermiyorum kullanmış biri olarak üstteki arkadaşa katılıyorum bende.
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.529,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Üstteki arkadaşın önerdiği G4'ü almanızı öneririm. Fazeon'u geçin iyi bir monitör değil. ASUS, Samsung ve AOC üçlüsünde Samsung'un renk gamutu daha iyi o yüzden öncelikli olarak onu öneririm.