L Lethaeus Centipat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #11 DarkReader dedi: Tabii ki alınır. Genişletmek için tıkla... Bütçem ikisine de yeterli, benim için tek eksi yönü IPS olmaması, ama bu kadar da önemli mi bilmiyorum. Sonuçta 244 hz bu monitör
DarkReader dedi: Tabii ki alınır. Genişletmek için tıkla... Bütçem ikisine de yeterli, benim için tek eksi yönü IPS olmaması, ama bu kadar da önemli mi bilmiyorum. Sonuçta 244 hz bu monitör
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 25 Temmuz 2021 #12 Lethaeus dedi: Bütçem ikisine de yeterli, benim için tek eksi yönü IPS olmaması, ama bu kadar da önemli mi bilmiyorum. Sonuçta 244 hz bu monitör Genişletmek için tıkla... Çoğu IPS' ten daha iyi bi' paneli var.
Lethaeus dedi: Bütçem ikisine de yeterli, benim için tek eksi yönü IPS olmaması, ama bu kadar da önemli mi bilmiyorum. Sonuçta 244 hz bu monitör Genişletmek için tıkla... Çoğu IPS' ten daha iyi bi' paneli var.
L Lethaeus Centipat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #13 DarkReader dedi: Çoğu IPS' ten daha iyi bi' paneli var. Genişletmek için tıkla... Çok sağol reis valla iyi yardımcı oldun bana
DarkReader dedi: Çoğu IPS' ten daha iyi bi' paneli var. Genişletmek için tıkla... Çok sağol reis valla iyi yardımcı oldun bana
S suleymanozkan Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.322 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #14 Vg27aq olan model IPS ve renkleri oldukça iyi ben tercih edecek olsaydım bu modeli alırdım.