ASUS TUF Gaming VG27AQL5A mi yoksa 27" Odyssey G6 G65B mi?

Lethexw

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar genel olarak oyun (CS, Valorant, LoL kafa dağıtmak için tryhard değilim), edit, film, dizi, anime izlemek için kullanacağım monitör istiyorum. Bu ikisi arasında kararsız kaldım. Daha düzgün, daha canlı gösteren monitör istiyorum. Ghosting olayını bilmediğim için o konuda fikrim yok. Benim kullanım amacıma göre hangisi daha iyi olur? Ve monitör tutucum var, bu monitörlere de uyar mı? Curved olması da sorun değil. Bütçem 13.5k Max.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam peki nedenlerini de soyleyebilir misiniz hangi yönden kullanim şeklime göre daha iyi
Dizi, film ve anime izlemek için yüksek kontrast daha önemli. Siyah performansını belirler kontrast. G65b de QD katmanı var TV den duyduğunuz Qled teknolojisi yani. Renk gamutu da ideal diyebilirim. Hız olarak cs, Valorant falan için 240hz olması onu öne çıkarıyor. Ayrıca samsung G6 ve üstünde ya kendi panelini ya da CSOT marka panelleri kullanıyor. CSOT da TV den bildiğimiz TCL markası. Dünyaca ünlü büyük ekran üreticilerinden birisi. Test sonuçları da bunu gösteriyor ki g65b hızlı bir panel kullanıyor.

G65B de ayrıca hoparlör, tizen işletim sistemi, WiFi ve Bluetooth gibi özellikler de var. Yani PC olmadan dizi, anime ve film izleyebilirsiniz. Hoparlörü de hiç fena değil. Yorumlar olumlu.

Son olarak Samsung Smart things teknolojisini de destekliyor. Yani telefondan kontrol edebilirsiniz. İçinden kumanda da çıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı