Elektronik ASUS TUF Gaming VG27AQML 27 1a 2K 1ms 260Hz IPS monitör 12.609 TL

Görüntü kalitesine önem veriyorum FPS oyunları çok oynamıyorum hocam ya.

İkisi arasındaki gecikme kağıt üstünde var ama zaten çoğu kullanıcı için bence önemsiz. Görüntü kalitesine önem veriyorsan internetten Samsung'un incelemelerine bak VA panelin doygunluğunu ve siyah performansını görünce tavlanıyorsun zaten . Ben de 9070XT sistem topluyorum Samsung'u alacağım.

Bir de televizyon özelliği var ekstradan.

Peki bu fiyata bu monitör alınır mı sizce? diğer mi? İleriye dönük bu özellikteki monitörlere baktım fiyatı 35 ila 40 bin Bunun bir diğer modeli var 2k 240hz oda eğtim indirimi ile 18.59 TL'ye geliyor 360hz de HDR10+ sahip 28.999 TL

Yani OLED istediğinde fiyatlar uçuyor, burada ne kadar F/P bir ürün ve kaliteli deneyim istediğine göre değişir cevap. Bana göre OLED olmasının ileriye dönük olmasıyla pek alâkası yok, biraz daha iyi görüntü için 2 kat fazladan para vermem. İlla ileriye dönük olsun istersen 15-20k arasına gayet güzel 4K monitörler bakabilirsin.

Bu bahsettiğin 360Hz versiyonu eğitim indirimiyle 20.600'e iniyordu. Baya da stokta kaldı fakat bu aralar yok. Alacaksan o şekilde al derim yoksa 240Hz versiyonunu tercih et. Aradaki 10K farka değeceğini sanmam.

Kontrast değeri berbat bir model.

Benzer fiyata 2K bile olsa OLED varken IPS'in yüzüne bakmazdım şahsen özellikle görüntü kalitesi ana amaçsa.

Ben birkaç incelemesine baktım: sRGB %130, dCi P3 %95 ve renk doygunluğu vn paneller kadar kaliteli denmiş, siyah yerlerde de ışık süzmesi yapmadığını görünce iyi deyip geçtim. 2K OLED olayı tercih meselesi, ben 4K tercih ederdim. Bir de OLED için biraz daha çıkmak gerekiyor.

Kontrast değeri tüm incelemelerde ortalama 900:1 çıkmış. Renk gamutu iyi olsa da kontrast değeri epey düşük.
İlla 4K isteniyorsa Dell G3223Q tercih ederdim.
Bir de OLED için biraz daha çıkmak gerekiyor.
18K'ya 2K 240Hz OLED monitör alınabiliyor Samsung eğitim indirimiyle. Ufak bir fark diye benzer fiyat dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…