@Emma Stone@Lancia Delta S4 peki bu monitör nasıl Vatan Bilgisayar'da ASUS XG27ucg ROG STRIX 4K IPS Gaming monitör satılıyor çift modu var 4K 160Hz FHD 360Hz 1ms GtG.
Problemi var demedim. IPS olduğundan dolayı kontrast değeri OLED'e nazaran çok daha düşük. Bu da daha kötü siyah performansı demek.
Görüntü kalitesi olsun, gecikme değeri olsun OLED çok daha iyi bir teknoloji IPS'e göre. Bunu bilerek alın.
Sırf 4K diye IPS almazdım. Ki 4K'yı kaldıracak bir sistemde kurmak gerekli. Yeni çıkacak oyunları biliyoruz, epey ağır olacaklar. 2K alıp çok daha iyi bir renk doygunluğu ve kontrast performansını tercih ederim. Bu arada ara ara 2K 360Hz OLED monitör 20.600'e iniyor, haberiniz olsun.
Problemi var demedim. IPS olduğundan dolayı kontrast değeri OLED'e nazaran çok daha düşük. Bu da daha kötü siyah performansı demek.
Görüntü kalitesi olsun, gecikme değeri olsun OLED çok daha iyi bir teknoloji IPS'e göre. Bunu bilerek alın.
Sırf 4K diye IPS almazdım. Ki 4K'yı kaldıracak bir sistemde kurmak gerekli. Yeni çıkacak oyunları biliyoruz, epey ağır olacaklar. 2K alıp çok daha iyi bir renk doygunluğu ve kontrast performansını tercih ederim.
Peki bu iki monitör arasında hangisini tercih edeyim OLEDLER IPS'e göre daha yeni teknoloji şuan bu fiyatlar oled almak imkansız bir şey hangisi Sarı olan 240hz 0.03ms GTG Mavi olan model 360hz 0.03ms GTG
Ben 3 tane oyun oynuyorum CSGO, PUBG, VALORANT ve iş olarak mimari projeler yapıyorum
Sırf 4K diye IPS almazdım. Ki 4K'yı kaldıracak bir sistemde kurmak gerekli. Yeni çıkacak oyunları biliyoruz, epey ağır olacaklar. 2K alıp çok daha iyi bir renk doygunluğu ve kontrast performansını tercih ederim. Bu arada ara ara 2K 360Hz OLED monitör 20.600'e iniyor, haberiniz olsun.