ASUS TUF Gaming VG27AQZ alınır mı?

shad0ww

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming VG27AQZ 27" 1ms 165Hz Adaptive Sync IPS WQHD adlı monitör alınır mı? 4070 Ti ile kullanılacak herhangi ölü piksel, karıncalanma vs gibi sorunlar var mıdır?

Hocam tanıdık birkaç kişi kullanıyor şu ana kadar sorun görmedim.

ASUS TUF Gaming VG27AQZ 27" 1ms 165Hz Adaptive Sync IPS WQHD adlı monitör alınır mı? 4070 Ti ile kullanılacak herhangi ölü piksel, karıncalanma vs gibi sorunlar var mıdır?
zenginsin hocam herhalde

Alınır ama o fiyata daha iyisini bulursun 27 inç olmayacaksa illa.

Ben bu monitörü kullanıyorum 3.aya girdim, 2 tane ölü piksel oluştu aldığımda yoktu kontrol ettim emindimde, beyaz beyaz noktadan bir tık daha büyük 2 adet çıktı. Garantiye göndersem monitörsüz kalacam diye gönderemiyorum, birde yorumlardan görebildiğim kadarıyla Asus teknik servisi ölü pikselin pek arkasında değil gibi.

Alınır ama o fiyata daha iyisini bulursun 27 inç olmayacaksa illa.

Kaç inç olacak acaba kardeşim 2K monitörler zaten ortalama 27" daha altı 2 3 tane model var 24"lik onlarda yüksek gecikmeli. O fiyata dediğin daha ucuza ne kadar daha düşecekler ki zaten 7K bandında 5K 6k ya bulunur mu demek istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…