Cuguvero Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #1 Monitör ASUS TUF GAMİNG VG27AQZ Merhaba herkese. Başlıkta da göründüğü gibi bu iki model arasında tercih yapmak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım?
Merhaba herkese. Başlıkta da göründüğü gibi bu iki model arasında tercih yapmak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım?
8 815867 Decipat İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 3.164 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #2 Cuguvero dedi: Merhaba herkese. Başlıkta da göründüğü gibi bu iki model arasında tercih yapmak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... İkiside alınmaz. Bütçeniz nedir?
Cuguvero dedi: Merhaba herkese. Başlıkta da göründüğü gibi bu iki model arasında tercih yapmak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... İkiside alınmaz. Bütçeniz nedir?
Cuguvero Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #3 815867 dedi: İkiside alınmaz. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Neden alınmaz hocam? Bütçe 9 bin TL.
815867 dedi: İkiside alınmaz. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Neden alınmaz hocam? Bütçe 9 bin TL.
8 815867 Decipat İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 3.164 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #4 Cuguvero dedi: Neden alınmaz hocam? Bütçe 9 bin TL. Genişletmek için tıkla... İlki bayağı eski bir monitör, 2. monitörün parlaklığı ve kontrastı çöp. Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin.
Cuguvero dedi: Neden alınmaz hocam? Bütçe 9 bin TL. Genişletmek için tıkla... İlki bayağı eski bir monitör, 2. monitörün parlaklığı ve kontrastı çöp. Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin.
taksimdayi0 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #5 815867 dedi: İlki bayağı eski bir monitör, 2. monitörün parlaklığı ve kontrastı çöp. Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eğitim indirimi kampanyasının süresinin dolma olasılığı var mı? 31 Temmuzdan sonra indirimleri görememeye başladım
815867 dedi: İlki bayağı eski bir monitör, 2. monitörün parlaklığı ve kontrastı çöp. Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eğitim indirimi kampanyasının süresinin dolma olasılığı var mı? 31 Temmuzdan sonra indirimleri görememeye başladım
B bthnerdgn03 Megapat Katılım 30 Mart 2016 Mesajlar 154 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #6 taksimdayi0 dedi: Eğitim indirimi kampanyasının süresinin dolma olasılığı var mı? 31 Temmuzdan sonra indirimleri görememeye başladım Genişletmek için tıkla... Evet. Arayıp sorduğumda her ay ürünlerin yenilendiğini, ayın ilk haftasında yeni ürünlere karar verildiğini söylediler
taksimdayi0 dedi: Eğitim indirimi kampanyasının süresinin dolma olasılığı var mı? 31 Temmuzdan sonra indirimleri görememeye başladım Genişletmek için tıkla... Evet. Arayıp sorduğumda her ay ürünlerin yenilendiğini, ayın ilk haftasında yeni ürünlere karar verildiğini söylediler
taksimdayi0 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #7 bthnerdgn03 dedi: Evet. Arayıp sorduğumda her ay ürünlerin yenilendiğini, ayın ilk haftasında yeni ürünlere karar verildiğini söylediler Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
bthnerdgn03 dedi: Evet. Arayıp sorduğumda her ay ürünlerin yenilendiğini, ayın ilk haftasında yeni ürünlere karar verildiğini söylediler Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.