yakuuubluuu Picopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 13 Çözümler 1 16 Eylül 2023 #1 Merhaba, ASUS TUF monitör aldım, taktım çalışmıyor. Araştırdim da hiçbir yerde yazmıyordu. Asus TUF Gaming VG27VQM 27" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Monitörüm bu. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2023
Merhaba, ASUS TUF monitör aldım, taktım çalışmıyor. Araştırdim da hiçbir yerde yazmıyordu. Asus TUF Gaming VG27VQM 27" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Monitörüm bu.
5 522140 Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 4.562 Çözümler 12 16 Eylül 2023 #2 yakuuubluuu dedi: Merhaba, ASUS TUF monitör aldım, taktım çalışmıyor. Araştırdim da hiçbir yerde yazmıyordu. Asus TUF Gaming VG27VQM 27" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Monitörüm bu. Genişletmek için tıkla... Nasıl çalışmıyor hocam her şeyi doğru yaptığınıza emin misiniz? Eğer yanlışlık yoksa arzalı olduğunu belirtin ve değişim isteyin.
yakuuubluuu dedi: Merhaba, ASUS TUF monitör aldım, taktım çalışmıyor. Araştırdim da hiçbir yerde yazmıyordu. Asus TUF Gaming VG27VQM 27" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Monitörüm bu. Genişletmek için tıkla... Nasıl çalışmıyor hocam her şeyi doğru yaptığınıza emin misiniz? Eğer yanlışlık yoksa arzalı olduğunu belirtin ve değişim isteyin.
yakuuubluuu Picopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 13 Çözümler 1 16 Eylül 2023 #3 522140 dedi: Nasıl çalışmıyor hocam her şeyi doğru yaptığınıza emin misiniz? Eğer yanlışlık yoksa arzalı olduğunu belirtin ve değişim isteyin. Genişletmek için tıkla... Şimdi şöyle söyleyeyim kendi kablosu ile ekran kartına taktım çalışmadı (kablolar sağlam deneyipte aldık) bendeki HDMI takip denedim çalıştı.
522140 dedi: Nasıl çalışmıyor hocam her şeyi doğru yaptığınıza emin misiniz? Eğer yanlışlık yoksa arzalı olduğunu belirtin ve değişim isteyin. Genişletmek için tıkla... Şimdi şöyle söyleyeyim kendi kablosu ile ekran kartına taktım çalışmadı (kablolar sağlam deneyipte aldık) bendeki HDMI takip denedim çalıştı.
wie Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 692 Çözümler 7 16 Eylül 2023 #4 yakuuubluuu dedi: Şimdi şöyle söyleyeyim kendi kablosu ile ekran kartına taktım çalışmadı (kablolar sağlam deneyipte aldık) bendeki HDMI takip denedim çalıştı. Genişletmek için tıkla... HDMI portuyla tam performansını alabiliyor musunuz?
yakuuubluuu dedi: Şimdi şöyle söyleyeyim kendi kablosu ile ekran kartına taktım çalışmadı (kablolar sağlam deneyipte aldık) bendeki HDMI takip denedim çalıştı. Genişletmek için tıkla... HDMI portuyla tam performansını alabiliyor musunuz?