ASUS TUF Gaming X570-PLUS alınır mı?

kasam MSI MPG GUNGIR 100 dostum içindeki kontrolcü 3 pinli anakart 4 pin destekliyor bu durum beni üzüyor. sevemedim de zaten X570 beni cezbediyor nedense

ARGB girişleri 3 pin girişli olsun m.2 slotu çift olsun yeter bana 2k ya kadar çıkabilirim şu an

kasam MSI MPG GUNGIR 100 dostum içindeki kontrolcü 3 pinli anakart 4 pin destekliyor bu durum beni üzüyor. sevemedim de zaten X570 beni cezbediyor nedense

Mevzuda adı geçen anakartta 1 adet 3-pin ARGB, 2 adet 4-pin RGB başlığı var. Şimdi baktığım TUF B550 plus anakartta da aynı başlıklar var. O kart 450-500 lira civarı daha ucuz sanırım.

ARGB girişleri 3 pin girişli olsun m.2 slotu çift olsun yeter bana 2k ya kadar çıkabilirim şu an
2000 bütçe varsa B550-F bakılabilir, arttırılabilir ise B550-E bakılabilir, B550-F’te 1 adet, B550-E’de 2 adet 3 pinli ARGB bağlantısı var. MSİ isterseniz B550 Gaming Carbon bakılabilir.
@Sylveon hocam doğru oldu mu?

Asus olursa çok daha iyi Aura Sync yapabilirim m.2 sotuğucusu da olsa fena olmaz hani m2 ssdimde o yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…