GTX 1070 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #1 Son sürüm BIOS'u indirdim fakat ASUS'ta biçimlendirme mevzularını gördüm kafam karıştı nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2023
Son sürüm BIOS'u indirdim fakat ASUS'ta biçimlendirme mevzularını gördüm kafam karıştı nasıl yapacağım?
Çözüm Grotuvas 20 Nisan 2023 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İzleyerek kolaylıkla yapabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İzleyerek kolaylıkla yapabilirsin.
Grotuvas Picopat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #2 Kasanın arkasında bios flash back tuşu var mı? Artı 0 Eksi
KS KS GTX 1070 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #3 Grotuvas dedi: Kasanın arkasında bios flash back tuşu var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var. Artı 0 Eksi
Grotuvas Picopat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İzleyerek kolaylıkla yapabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İzleyerek kolaylıkla yapabilirsin.
KS KS GTX 1070 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #5 Grotuvas dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İzleyerek kolaylıkla yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Güncellendi hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
Grotuvas dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İzleyerek kolaylıkla yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Güncellendi hocam teşekkürler.