ASUS TUF Gaming X670E Plus anakart üzerinde D.O.C.P nasıl aktif edilir?

Onur Özyaşar

Centipat
Daha fazla  
RAM
5600 Mhz
SSD veya HDD modeli
Kingston 1 TB M2 SSD
Ekran kartı
Msi rtx 4060 Ti Gaming slim
Anakart
Asus tuf Gaming x670E plus
İşlemci
Amd Ryzen 7 7800x3d
Öncelikle merhaba.

ASUS TUF Gaming X670E Plus anakart kullanıyorum.

BIOS ayarında AI tweaker > AI overclock turner yazan yerden D.O.C.p ayarını bulamıyorum. EXPO 1 EXPO 2 yazıyor. Ryzen 7 7800x3D işlemciye AMD Ryzen Master uygulaması üzerinden Curve Optimizer ayarları yapacağım fakat ayarı bulamadıgım için diğer işlemler yarıda kalıyor. Yardımcı olabilecek biri var mı?

İyi Sosyaller.

Öncelikle merhaba.

ASUS TUF Gaming X670E Plus anakart kullanıyorum.

BIOS ayarında AI tweaker > AI overclock turner yazan yerden D.O.C.p ayarını bulamıyorum. EXPO 1 EXPO 2 yazıyor. Ryzen 7 7800x3D işlemciye AMD Ryzen Master uygulaması üzerinden Curve Optimizer ayarları yapacağım fakat ayarı bulamadıgım için diğer işlemler yarıda kalıyor. Yardımcı olabilecek biri var mı?

İyi sosyaller.

Aradığınız çözüm ile ilgili olmasa da Ryzen Master hakkında bir uyarım olacak. Hem BIOS'tan hem Ryzen Master'dan aynı ayarları yaparsanız BIOS'unuz çökebiliyor. Dikkat edin derim. Başıma geldi.

Aradığınız çözüm ile ilgili olmasa da Ryzen Master hakkında bir uyarım olacak. Hem BIOS'tan hem Ryzen Master'dan aynı ayarları yaparsanız BIOS'unuz çökebiliyor. Dikkat edin derim. Başıma geldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki ayarları yapacağım sorun görünmüyor sanırım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı