H hüseyin havadar Hectopat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 44 11 Mart 2023 #1 RAM Corsair Vengeance 8x2 (16 GB) 3600MHz. İşlemci Intel i5-10600KF Anakartım TUF Gaming Z590 Plus ve BIOS Update yaparken Renamer'ı açıyorum ve normalde rename etmesi gerekirken böyle bir hata veriyor. Ne yapmalıyım? hüseyin havadar dedi: Anakartım TUF Gaming Z590 Plus ve BIOS Update yaparken Renamer'ı açıyorum ve normalde rename etmesi gerekirken böyle bir hata veriyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Rename etmeden güncelleyebildim BIOS'umu. Çözüm ne bilmiyorum ancak durum bu. Son düzenleme: 11 Mart 2023
Anakartım TUF Gaming Z590 Plus ve BIOS Update yaparken Renamer'ı açıyorum ve normalde rename etmesi gerekirken böyle bir hata veriyor. Ne yapmalıyım? hüseyin havadar dedi: Anakartım TUF Gaming Z590 Plus ve BIOS Update yaparken Renamer'ı açıyorum ve normalde rename etmesi gerekirken böyle bir hata veriyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Rename etmeden güncelleyebildim BIOS'umu. Çözüm ne bilmiyorum ancak durum bu.