ASUS TUF Gaming Z590-Plus Wi-Fi Hackintosh kurulumu

ErrorLoq

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo T470 --> i5 7200U | İntel UHD 620 |
Asus b450MK-II --> AMD 5600X | RX 580 8GB |
SSD veya HDD modeli
NVMe Samsung SSD 970 SCSI Disk Device (232 GB)
Ekran kartı
RTX 2070 Super Evo / RX470
Anakart
Asus TUF Gaming Z590-Plus WiFi
İşlemci
OctalCore Intel Core i7-11700K
Merhaba,
Hackintosh kurulumu yapmak istiyorum. Ancak denemelerimde boot ekranına gelemedim.
Bir şeyleri atlıyorum muhtemelen ve doğru EFI configürasyonunu oluşturamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
İkinci bir ekran kartım RX 470 bulunuyor kurulumu bu karla yapmayı düşünüyorum araştırdığım kadarıyla 2070 desteklenmiyor.
Şimdiden teşekkürler.

AIDA64 raporunu --> Report.htm

Evet, RTX 2070'in macOS desteği yok maalesef. RX 470 ile Ventura deneyebilirsiniz. iGPU'da yüksek ihtimalle desteklenmiyor 11. nesil iGPU'su olduğu için.

Evet, RTX 2070'in macOS desteği yok maalesef. RX 470 ile Ventura deneyebilirsiniz. iGPU'da yüksek ihtimalle desteklenmiyor 11. nesil iGPU'su olduğu için.
yorumunuz için teşekkürler hangi efi dosyasın tam bilmiyorum bu konuda yadımcı olabilir misiniz

Yorumunuz için teşekkürler hangi efi dosyasın tam bilmiyorum bu konuda yadımcı olabilir misiniz?

EFI olarak makale de ki klasörü kullanın. Config için "Rocket Lake" olanın ismini "config.plist"
olarak değiştirin;

Not : İmaj içerisinde herhangi bir EFI klasörü yoktur. Ayrı olarak imaj makalesinde ki klasörü kullanmak zorundasınız.

Çok teşekkürler deneyip sonucu paylaşıyor olacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı