En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Sapphire soğutma çok problemli olduğu söyleniyor. F/P bakımından bende AMD alınmasından yanayım.
Birkaç gün önce İncehesap'ta güzel indirimler vardı. İndirim köşesini takip edin.
ben normalde amd alıcaktım ama arkadaşım amd alma çok ısınıyor ve fps çok değişiklik gösteriyor dedi bi anda 120 iken 80 e düşüyor fln demişti doğrumudur peki
Ben normalde AMD alacaktım ama arkadaşım AMD alma çok ısınıyor ve FPS çok değişiklik gösteriyor dedi bir anda 120 iken 80'e düşüyor falan demişti doğru mudur peki
@Talha G 500w yeterli olur ama kalitesiz güç kaynağı 850w olsa bile önermem. Elinde varsa kaliteli alana kadar kullanabilirsin yeni alacaksan ve bütçen az ise buna bak.
High Power 500W 80+ Standard 37.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı PC Sisteminizin İhtiyaçlarına fazlasıyla cevap veren High Power 500W 80+ Std. Karşınızda... 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Yeni nesil giriş/orta seviye ekran kartları ve Intel/AMD...