Mbappee Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 712 Çözümler 2 Yer Denizli 10 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar, ASUS TUF GT 301 kasaya sahibim. Öndeki ARGB ışıklarını yazılım ile kontrol etmek istiyorum. Bunun Aura Sync ve Armoury Crate indirdim ve ürünü ekledim fakat renk kontrol etme kısmında kasa gözükmüyor. Nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar, ASUS TUF GT 301 kasaya sahibim. Öndeki ARGB ışıklarını yazılım ile kontrol etmek istiyorum. Bunun Aura Sync ve Armoury Crate indirdim ve ürünü ekledim fakat renk kontrol etme kısmında kasa gözükmüyor. Nasıl yapabilirim?
mamili Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 712 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #2 Hocam fanda bulunan ARGB kablosu anakarta takılı mı? Artı 0 Eksi
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 10 Kasım 2022 #3 ARGB kablosunun (3 pinli) anakarta bağlı olduğuna emin olun. Artı 0 Eksi
mamili Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 712 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #4 Bir de anakartın modeli nedir? Artı 0 Eksi
KS KS Mbappee Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 712 Çözümler 2 Yer Denizli 11 Kasım 2022 #5 mamili dedi: Bir de anakartın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... ASUS Prime B550M k Shahdee dedi: ARGB kablosunun (3 pinli) anakarta bağlı olduğuna emin olun. Genişletmek için tıkla... mamili dedi: Hocam fanda bulunan ARGB kablosu anakarta takılı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın üzerinden değiştirebiliyorum muhtemelen bağlı fakat kontrol edeyim. Artı 0 Eksi
mamili dedi: Bir de anakartın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... ASUS Prime B550M k Shahdee dedi: ARGB kablosunun (3 pinli) anakarta bağlı olduğuna emin olun. Genişletmek için tıkla... mamili dedi: Hocam fanda bulunan ARGB kablosu anakarta takılı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın üzerinden değiştirebiliyorum muhtemelen bağlı fakat kontrol edeyim.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 11 Kasım 2022 #6 Mbappee dedi: ASUS Prime B550M k Hocam kasanın üzerinden değiştirebiliyorum muhtemelen bağlı fakat kontrol edeyim. Genişletmek için tıkla... Anakartınızda Argb ve Rgb girişi yok. Artı 0 Eksi
Mbappee dedi: ASUS Prime B550M k Hocam kasanın üzerinden değiştirebiliyorum muhtemelen bağlı fakat kontrol edeyim. Genişletmek için tıkla... Anakartınızda Argb ve Rgb girişi yok.