Arkadaşlar üniversitede okuyorum, burs kazandım ve laptop bakıyordum. Bir laptop buldum, arkadaş fiyatı 15'e bıraktı, 12 taksit ile alacağım fakat arkadaş ekranda klavye lekesi kaldığını söyledi. Valorant ve Minecraft ağırlıklı kullanacağım ve kod yazacağım. Aynı arkadaş aynı özelliklerde Casper Excalibur ve Monster Abra da satıyor, onlar alınır mı sizce? Özellikler: i5 10300H, GTX 1650 4GB, 16GB DDR4 RAM.
Arkadaşlar üniversitede okuyorum, burs kazandım ve laptop bakıyordum. Bir laptop buldum, arkadaş fiyatı 15'e bıraktı, 12 taksit ile alacağım fakat arkadaş ekranda klavye lekesi kaldığını söyledi. Valorant ve Minecraft ağırlıklı kullanacağım ve kod yazacağım. Aynı arkadaş aynı özelliklerde Casper Excalibur ve Monster Abra da satıyor, onlar alınır mı sizce? Özellikler: i5 10300H, GTX 1650 4 GB, 16 GB DDR4 RAM.
Arkadaşlar üniversitede okuyorum, burs kazandım ve laptop bakıyordum. Bir laptop buldum, arkadaş fiyatı 15'e bıraktı, 12 taksit ile alacağım fakat arkadaş ekranda klavye lekesi kaldığını söyledi. Valorant ve Minecraft ağırlıklı kullanacağım ve kod yazacağım. Aynı arkadaş aynı özelliklerde Casper Excalibur ve Monster Abra da satıyor, onlar alınır mı sizce? Özellikler: i5 10300H, GTX 1650 4 GB, 16 GB DDR4 RAM.
Bende 1650 Ti laptop var. Ekran kartı bügüne kadar çıkmış olan birçok oyunu oynatıyor. Ama bu senin istediğine bağlı. Yani sadece Minecraft ve Valorant oynayacaksan gayet yeterli. Ama diyorsan ki ben ileri dönük oyunları da oynamak istiyorum o zaman maalesef yetersiz.
Biraz fazlaymış hocam özellikle 1650 olan bir laptop için. 2. el piyasasını da didik didik etmek gerekiyor düzgün bir şey için. Pek yapabileceğim bir şey yok sanırım.
2. el piyasasını bırakalı çok zaman oldu hocam 1-2 ay öncesine kadar takip ediyordum da tak diye öneri vermek doğru olmaz çok fazla çakal insan var dolandırıcısı bol maalesef.