MuneB Picopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #1 Öncelikle selamlar. Kendimce yaptığım overclock değerleri aşağıdaki gibidir. İdeal değerler nelerdir? Özellikle Memory Clock kaç olmalıdır?
Öncelikle selamlar. Kendimce yaptığım overclock değerleri aşağıdaki gibidir. İdeal değerler nelerdir? Özellikle Memory Clock kaç olmalıdır?
Burak_7181 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 492 Makaleler 7 26 Mayıs 2021 #2 MuneB dedi: Öncelikle selamlar. Kendimce yaptığım overclock değerleri aşağıdaki gibidir. İdeal değerler nelerdir? Özellikle Memory clock kaç olmalıdır? Eki Görüntüle 987649 Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum ama bende kullanıyorum 100 Core clock 910 Memory clock yap üstüne çıkınca yırtılmalar oluyor.
MuneB dedi: Öncelikle selamlar. Kendimce yaptığım overclock değerleri aşağıdaki gibidir. İdeal değerler nelerdir? Özellikle Memory clock kaç olmalıdır? Eki Görüntüle 987649 Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum ama bende kullanıyorum 100 Core clock 910 Memory clock yap üstüne çıkınca yırtılmalar oluyor.