Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #11 GUNCEL DRIVER ADAM dedi: Maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Olmadı derken? Daha bir şey yapmadık. MSI Afterburner yükleyip ayarlar/fan kısmındandan curvenizi atmanızı istemiştim.
GUNCEL DRIVER ADAM dedi: Maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Olmadı derken? Daha bir şey yapmadık. MSI Afterburner yükleyip ayarlar/fan kısmındandan curvenizi atmanızı istemiştim.
cekicek Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #12 Bildiğim kadarıyla TUF 1600 serisinin ilk versiyonu soğutmadan rezaletti.
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.871 Çözümler 14 Yer Hatay 13 Kasım 2022 #13 yapiz dedi: Olmadı derken? Daha bir şey yapmadık. MSI Afterburner yükleyip ayarlar/fan kısmındandan curvenizi atmanızı istemiştim. Genişletmek için tıkla... Fan hızını arttırdım, bu sefer de daha yavaş bir şekilde sıcaklık gene 80'e dayandı.
yapiz dedi: Olmadı derken? Daha bir şey yapmadık. MSI Afterburner yükleyip ayarlar/fan kısmındandan curvenizi atmanızı istemiştim. Genişletmek için tıkla... Fan hızını arttırdım, bu sefer de daha yavaş bir şekilde sıcaklık gene 80'e dayandı.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #14 GUNCEL DRIVER ADAM dedi: Fan hızını arttırdım, bu sefer de daha yavaş bir şekilde sıcaklık gene 80'e dayandı. Genişletmek için tıkla... Hocam curve kısmının ekran fotoğrafını atar mısınız?
GUNCEL DRIVER ADAM dedi: Fan hızını arttırdım, bu sefer de daha yavaş bir şekilde sıcaklık gene 80'e dayandı. Genişletmek için tıkla... Hocam curve kısmının ekran fotoğrafını atar mısınız?
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.871 Çözümler 14 Yer Hatay 13 Kasım 2022 #15 yapiz dedi: Hocam curve kısmının ekran fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hemen Dosya Ekleri IMG_20221113_140842.jpg 413,6 KB · Görüntüleme: 33
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #16 GUNCEL DRIVER ADAM dedi: Hemen. Genişletmek için tıkla... 70 derece kısmını %100 fan yapıp dener misiniz?
GUNCEL DRIVER ADAM dedi: Hemen. Genişletmek için tıkla... 70 derece kısmını %100 fan yapıp dener misiniz?
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.871 Çözümler 14 Yer Hatay 13 Kasım 2022 #17 yapiz dedi: 70 derece kısmını %100 fan yapıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... O zaman fanların ömrü azalmaz mı? Bir de ekran kartının derecesini kısıtlayabiliyor muyum?
yapiz dedi: 70 derece kısmını %100 fan yapıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... O zaman fanların ömrü azalmaz mı? Bir de ekran kartının derecesini kısıtlayabiliyor muyum?
TECHNİCAL Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #18 quarest dedi: Kartda uzun süre mining yapılmış olabilir mi? Ayrıca kasanızda çok iyi bir kasa değil. Genişletmek için tıkla... Karta mining yapılmadı. Şuanda havalarda serin kasadan olduğunu düşünmüyorum kartla alakalı ısı problemi
quarest dedi: Kartda uzun süre mining yapılmış olabilir mi? Ayrıca kasanızda çok iyi bir kasa değil. Genişletmek için tıkla... Karta mining yapılmadı. Şuanda havalarda serin kasadan olduğunu düşünmüyorum kartla alakalı ısı problemi
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #19 GUNCEL DRIVER ADAM dedi: O zaman fanların ömrü azalmaz mı? Bir de ekran kartının derecesini kısıtlayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Değişir. Deneyip sonuçları atmanız lazım. Evet dereceyi kısıtlayabiliyorsunuz ama performans kaybı oluyor.
GUNCEL DRIVER ADAM dedi: O zaman fanların ömrü azalmaz mı? Bir de ekran kartının derecesini kısıtlayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Değişir. Deneyip sonuçları atmanız lazım. Evet dereceyi kısıtlayabiliyorsunuz ama performans kaybı oluyor.