Asus TUF GTX 1660 Super alınır mı?

Çöp soğutma dediğiniz kartı kullanıyorum maksimum 72 dereceyi gördüm otomatik fan ayarında. Zaten 2600 liraya 1660 Super öneren birinden bu tarz bir yorum duymak da şaşırtmadı.
Ben daha ucuza daha iyi bir soğutmaya sahip bir kart önerdim. 2. seçenek olarak da 2100TL'ye 1660S önerdim. Sizde olmadı diye başkalarında da olmayacak değil. Kronik sıkıntılı bir seriden bahsediyoruz burada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartı kendim kullanmama rağmen "bilip bilmeden konuşmayın cahil gibi" gibi bir cümle kurabiliyorsunuz. Asıl cahilin kim olduğunu bir kez daha ortaya koydunuz. Mahalle bilgisayarcıları gibi " Sizde olmadı diye başkalarında da olmayacak değil" gibi bir cümle kurmanız da kalitenizi ortaya koyuyor. Yanlış bir öneri yaptınız arkasında durma kapasiteniz olmadığından hemen hakarete yükleniyorsunuz. Raporlardım, iyi forumlar.

Ağzına sağlık.

Arkadaslar onerileriniz için tesekkur ederim ben hazır sistem almayı dusunuyorum ve Vatan'dan baska bie yerde alamam Vatan'da hazır sistem onerebilir misiniz veya bu ekran kartını almamı tavsiye eder misiniz.

ben 3 fanlı modelini alalı 1 hafta oluyor ve henüz en sıcak 60 dereceyi gördüm oda pub g ultra ayarlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…