ASUS TUF GTX 1660 vs RTX 2060 Phoenix

mrshn2332

Centipat
Beyler kararsız kaldım, hangi sistemi alsam? Vatan Bilgisayar'dan alacağım. Sistemler bunlar;

Son düzenleyen: Moderatör:
1. ürün çift fanlı 2. si tek fan sıcaklık farkı olcaktır. Ama 2. ilede fps farkı olcak. Ekran kartını değiştirip 2 fanlı 2060 alırsan iyi olur.

Kafana takılan soru ne belirtmemişsin. Hangisini alacağın senin bütçen ve ihtiyacına göre değişir. Bütçen varsa RTX 2060 al ?

Vatan'dan toplamanı tavsiye etmiyorum. Diğer sitelerden daha pahalıya denk geliyor. Tam olarak bütçeni belirt, daha iyisini toplayabilirim.
Ekran kartı olarak RTX 2060 tek fanlı olsa da çok daha iyi performans verir.

Tavsiyem hazır sistem almaman ve kendin toplamandan yana olacak. Radeon nefreti beslemiyorsanda Vega56 ile karşılaştırmalarını incelemeni bütçe olarak fiyat farkını hesaplamanı öneririm.

İstanbulda yaşamıyorsanız ve nakit paranız yoksa bence vatan daha mantıklı. Servise gönderdiğinde 2-3 hafta kargo bekleyeceğine direk git hallet işini. Taksit imkanı da sunuyor

Vatan garanti olur diye ordan topluyorum
Vatan garanti felan olmaz . Okula götürmek için dizüstü aldım garantiye götürdüm tuşu çıkmıştı onu bile yapmadılar. İtopya distribütör yani üretici firma garantili ürünler satar. En mantıklısı itopya bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…