VATAN GAMING STUDIO SİSTEMİ-AMD 2600-ASUS TUF GTX1660-ASUS B450M-K-480GB-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VATAN GAMING STUDIO SİSTEMİ-AMD 2600-ASUS RTX2060-ASUS B450M-K-WD 1TB-240GB-8GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Vatan'dan toplamanı tavsiye etmiyorum. Diğer sitelerden daha pahalıya denk geliyor. Tam olarak bütçeni belirt, daha iyisini toplayabilirim.
Ekran kartı olarak RTX 2060 tek fanlı olsa da çok daha iyi performans verir.
Vatan'dan toplamanı tavsiye etmiyorum. Diğer sitelerden daha pahalıya denk geliyor. Tam olarak bütçeni belirt, daha iyisini toplayabilirim.
Ekran kartı olarak RTX 2060 tek fanlı olsa da çok daha iyi performans verir.
Tavsiyem hazır sistem almaman ve kendin toplamandan yana olacak. Radeon nefreti beslemiyorsanda Vega56 ile karşılaştırmalarını incelemeni bütçe olarak fiyat farkını hesaplamanı öneririm.
İstanbulda yaşamıyorsanız ve nakit paranız yoksa bence vatan daha mantıklı. Servise gönderdiğinde 2-3 hafta kargo bekleyeceğine direk git hallet işini. Taksit imkanı da sunuyor
Vatan garanti felan olmaz . Okula götürmek için dizüstü aldım garantiye götürdüm tuşu çıkmıştı onu bile yapmadılar. İtopya distribütör yani üretici firma garantili ürünler satar. En mantıklısı itopya bence.