ASUS TUF H1 alınır mı?

Bu fiyata adam akıllı kablosuz yok zaten H1 bu fiyata çok iyi.
Bende başka bulamadım adamakıllı zaten hocam.

Batarya omru cok az bastan soyleyeyim. Cok iyi bir kulaklık degil.

Hocam mikrofon ve batarya çok iyi değil bende inceleyince fark ettim ama daha iyisini bulamadım sizin önerebileceğiniz bir kulaklık var mıdır?Zorlarsam 3k ya çıkarım.

Son düzenleme:
Bu butcede bildigim ii kulaklik yok hocam maalesef. H1 alabilirsiniz orta seviye bir kulaklik.

Kablolu tamam derseniz Arctis Nova 1 bakabilirsiniz ama sea kalitesi ve mikrofonunu tam bilmiyorum.

steelseries acrtis nova 1 almayın pismanlıktır mikrofonu sorunlu gidip geliyor iade ettim

SteelSeries acrtis Nova 1 almayın pismanlıktır mikrofonu sorunlu gidip geliyor iade ettim.

Sizde sorun olması herkeste olacak demek degil. Forumda kullanıp memnun olan tonlarca kişi var Arctis Nova 1. Kronik sorunu vs yok sadece mikrofon ve ses kalitesini bilmiyorum.

Sizde sorun olması herkeste olacak demek degil. Forumda kullanıp memnun olan tonlarca kişi var Arctis Nova 1. Kronik sorunu vs yok sadece mikrofon ve ses kalitesini bilmiyorum.
ses kalitesi güzel mikrofonu sorunlu forumda memnun olan 1 ton kisi var olmayan 1 ton kişide var zaten internete mikrofon sorununu aratınca bir sürü yazıyla karsılasırsınız

Hocam kablosuz istiyorum ama kabloluya dönersem daha uzuz bir muadile bakarım cevaplarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…