VocZ Centipat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 41 28 Ağustos 2020 #1 ASUS TUF H3 GTX1660S OC ekran kartıni almayi düşünüyorum. RX 5700 XT gibi bir VRAM aşırı sıcaklığı sorunu çıkar mı? Bu konuda endişelenmiyorum değil, ayrıca almak istediğim ekran kartı hakkında ne düşünüyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2020
ASUS TUF H3 GTX1660S OC ekran kartıni almayi düşünüyorum. RX 5700 XT gibi bir VRAM aşırı sıcaklığı sorunu çıkar mı? Bu konuda endişelenmiyorum değil, ayrıca almak istediğim ekran kartı hakkında ne düşünüyorsunuz?
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.329 Makaleler 3 Çözümler 68 28 Ağustos 2020 #2 Bütçe nedir? Ayrıca Super serisi TUF modellerinde ısınma sorunu yok diye biliyorum ancak TUF ekran kartları biraz daha pahalı.
Bütçe nedir? Ayrıca Super serisi TUF modellerinde ısınma sorunu yok diye biliyorum ancak TUF ekran kartları biraz daha pahalı.
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2020 #3 TUF serisi yenilenmiş olsa bile pek alınmasi taraftarı değilim fiyatları yüksek, daha iyi alternatifleri var. Bütçe belirtirseniz model önerebiliriz.
TUF serisi yenilenmiş olsa bile pek alınmasi taraftarı değilim fiyatları yüksek, daha iyi alternatifleri var. Bütçe belirtirseniz model önerebiliriz.
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 28 Ağustos 2020 #4 TUF alabilirsin kaliteli parçalardan yapılıyor.
VocZ Centipat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 41 28 Ağustos 2020 #5 gleran dedi: TUF serisi yenilenmiş olsa bile pek alınmasi taraftarı değilim fiyatları yüksek, daha iyi alternatifleri var. Bütçe belirtirseniz model önerebiliriz. Genişletmek için tıkla... Fiyat sıkıntısı yok rusiyada yaşıyorum burada fiyatlar ucuza MSI GTX1660S Ventus XS OC aldım yine de yardımlariniz için teşekkürler.
gleran dedi: TUF serisi yenilenmiş olsa bile pek alınmasi taraftarı değilim fiyatları yüksek, daha iyi alternatifleri var. Bütçe belirtirseniz model önerebiliriz. Genişletmek için tıkla... Fiyat sıkıntısı yok rusiyada yaşıyorum burada fiyatlar ucuza MSI GTX1660S Ventus XS OC aldım yine de yardımlariniz için teşekkürler.