peacemaker48 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.816 Çözümler 7 23 Mart 2025 #1 İkinci el ama sıfır ayarında ASUS TUF H3 Wireless bakıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2025
JoeBlackk Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.685 Çözümler 24 25 Mart 2025 #2 Hala arıyorsan elimde var, üründe herhangi bir problem yok, garanti bitik ama. Detaylı resim atarım ona göre konuşuruz. İletisim adresi bırakırsan detayları konuşabiliriz.
Hala arıyorsan elimde var, üründe herhangi bir problem yok, garanti bitik ama. Detaylı resim atarım ona göre konuşuruz. İletisim adresi bırakırsan detayları konuşabiliriz.
peacemaker48 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.816 Çözümler 7 27 Mart 2025 #3 JoeBlackk dedi: Hala arıyorsan elimde var, üründe herhangi bir problem yok, garanti bitik ama. Detaylı resim atarım ona göre konuşuruz. İletisim adresi bırakırsan detayları konuşabiliriz. Genişletmek için tıkla... Teklifin için sağ ol ama cevap geç geldi, konuyu açtıktan bir gün sonra kablolu versiyonunu sipariş vermiştim.
JoeBlackk dedi: Hala arıyorsan elimde var, üründe herhangi bir problem yok, garanti bitik ama. Detaylı resim atarım ona göre konuşuruz. İletisim adresi bırakırsan detayları konuşabiliriz. Genişletmek için tıkla... Teklifin için sağ ol ama cevap geç geldi, konuyu açtıktan bir gün sonra kablolu versiyonunu sipariş vermiştim.
JoeBlackk Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.685 Çözümler 24 27 Mart 2025 #4 peacemaker48 dedi: Teklifin için sağ ol ama cevap geç geldi, konuyu açtıktan bir gün sonra kablolu versiyonunu sipariş vermiştim. Genişletmek için tıkla... Anladım, hayırlı olsun öyleyse güle güle kullan.
peacemaker48 dedi: Teklifin için sağ ol ama cevap geç geldi, konuyu açtıktan bir gün sonra kablolu versiyonunu sipariş vermiştim. Genişletmek için tıkla... Anladım, hayırlı olsun öyleyse güle güle kullan.