Merhaba arkadaşlar, 3. oyuncu kulaklığımı alacağım ilki Gamepower tinker v2IYdi bozuldu, şimdiden gamebooster GB-H7 kullanıyorum oda bozulma eşiğinde
yeni kulaklık alacağım fakat 4 kulaklık arasında kaldım bu 4 kulaklıktan hangilerini kullandıysanız olumlu olumsuz yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Daha önce almamışlar için yorum yapayım, Asus TUF GAMING H5 aldım pazartesi salı günü teslim aldım, bugünde iade olarak gönderiyorum. Kulaklık 7.1 başarılı biraz alışmak gerekiyor 7.1 olayına önceki kulaklığıma göre daha iyi ses kasıyorsunuz, kulaklık pedleri kaliteli daha iyi yalıtım yapıyor. Mikrofonu özelliklere baya başarılı. yazılımı kullanışlı. bunlar + yöneleriydi. Eksi yönleri ise; kafa bandı süngeri ağırlık yapmıyor ama bir baskı hissediyorsunuz buna alışmanız lazım, 2. kötü yönüde usb ses kartından bağlanınca bilgisayara BİP sesi geliyor deli oluyorsunuz neye basarsanız bip sesi gelir mi, normal kulaklık çıkışından bağlanınca sıkıntısız kullanıyorsunuz usb ses kartından bağlanınca kafanızın içi bipleniyor , usb ses kartı arızalıydı benim tahminim, usb ses kartıda 7.1 surround ı aktif ettiği için stereo kulaklık almış gibi oldum o yüzden iade ettim mağaza ile görüştüğümdede bu bip sesi değişim yapsanızda aynısı olacakmış 10 üründen 9u bu şekilde dedi, Anlaşılan üretim hatalı 10 üründen 9u.
Ürün kaliteli başarılı fakat üretim hatalı benim anladığım.
Aslında dediğiniz gibi, sanal 7.1 surround bişeyide farkkettim bundan önceki 3 kullaklığımda 7.1 özellikliydi ve stereo kullandım her zaman. 7.1 yapmışlar iyi hoşta sesleri 3d haline çevirmişler gibi insan rahatsız oluyor tabi iyi markaların 7.1'ini demedim gamepower gamebooster asus'un denedim. Stereo kulaklık bakmaya başladım zaten haklısınız bu konuda teşekkürler cevap yazdığınız için. Stereo olarak hangi kulaklık daha uzun ömürlü olur sizce ?