ASUS TUF H5 Lite 399TL

Makaleler
1
Yer
Leningrad
Daha fazla  
Eğer şansınız varsa sorunsuz ve çok iyi deneyim yaşatır, ancak şansınız yoksa özellikle mikrofon konusunda ''Bruh'' geçirebilirsiniz. (Gerçi bu fiyattan ne beklendiğine göre de değişir) Genel olarak bu fiyatta güzel bir kulaklık, alınabilir.

Bu bütçede iyi bir kulaklık.

Kulaklığı kendim kullanmış birri olarak söyleyeceim kulaklık hoparlörü cızırtılı haberiniz olsun almanızı önermem kendim aldım pişmanım şu an başka kulaklık kullanıyorum rampagin Rampage kalitesizdir dedim fakat şu an bayıldım ASUS kulaklık konusunda bu işde usta değil bence.

(Kendi kulaklığım) Corsair HS35 de indirimdeydi son gördüğümde. Fena değil, ederi 250-300 falan üstü etmez bence.

Bu kulaklık da HS35'e yakın sayılırdı son hatırladığım bilgilere göre, ekipmanlarla çok ilgilenmiyorum artık.

Kulaklığı kendim kullanmış birri olarak söyleyeceim kulaklık hoparlörü cızırtılı haberiniz olsun almanızı önermem kendim aldım pişmanım şu an başka kulaklık kullanıyorum rampagin Rampage kalitesizdir dedim fakat şu an bayıldım ASUS kulaklık konusunda bu işde usta değil bence.
Bende herhangi bir sorun yaratmadı. @Motionless IN White sanırım dediğin gibi şans işi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı