Sattım hocam klavyeyi
Satma sebep olarak
İlki maalesef PBT tuş olmaması hemen parlamasına sebep oluyor en sevmediğim görüntü böyle parlak klavye görüntüsü. Diğer konu ise ses kadranının olmaması çünkü ben FN tuşlarını sevmiyorum ses kadranı büyük kolaylık aniden sesi kapatıp açmak falan sesi oradan yükseltmek azatlmak bence her klavyede olmalı. Bir de maalesef hot swap olmaması. Yani switch değiştiremiyor olmamız dezavantaj. Ayrıca herhangi bir keycaps de uymuyor çünkü standart dışı biraz. Mesela space tuşu bağlantısı farklı şekilde uymadı genel bir başka keycaps.
Şöyle söyleyeyim. Klavye üstteki saydıklarım sizin için dezavantaj değil ise güzel. FPS oyunlarında iyi iş görür. Ama benim için 35gr ağırlık biraz fazla hafif yani çok tepskisi hızlı. Ben şu an başka bir klavye kullanıyoruım ve switchleri red heavy seçtim çok daha rahatım çok hassas olanlar bana göre değil ellerim büyük parmaklarım ağır. Çok yanlış yazıyorum sürekli yaz sil yapmak zor.
Kısaca kötü değil ama benim beklentilerimi karşılamadığı için sattım dediğim şeyler de olsa tadından yenmezmiş.
Program için bu klavyenin bir iyi yanı Armoury Crate'i komple yükleme zorunluluğu yok Armoury Crate Gear yükleyip sadece klavye için programını kullanabiliyoruz.
Hocam alacak mısınız bilmiyorum ama bu gece Gaming gecesi İncehesap da indirime giriyor haberiniz olsun dedim.