Arkadaşlar ASUS TUF K3 Red Switch klavyesini 600₺ alma imkanım var. Daha önce mekanik klavye kullanmadığım için bilgi sahibi değilim. Peki sizce 600₺ ye farlı bir klavye alınır mı? Fiyatalara baktığımda K3 için 600₺ çok iyi duruyor. Emin olmak için sizin de görüşlerinizi merak ediyorum.
@Taha Demirel linkini atabilir misin? Eğer beklerim dersen İtopya 22 Mart'ta büyük bir indirim olacak. Geçen haftalarda K60 900₺, K68 Red Cherry MX 850₺ idi.
@Taha Demirel linkini atabilir misin? Eğer beklerim dersen İtopya 22 Mart'ta büyük bir indirim olacak. Geçen haftalarda K60 900₺, K68 Red Cherry MX 850₺ idi.
Daha fazla dayanıklılık, hızlı tepki süresi ve uzun kullanım ömrü için tasarlanmış olan K552 Kumara, toz geçirmezlik özelliği ve 50 milyon tuş vuruşu için test edilmiş anahtarlarla birlikte gelir.
Arkadaşlar ASUS TUF K3 red Switch klavyesini 600₺ alma imkanım var. Daha önce mekanik klavye kullanmadığım için bilgi sahibi değilim. Peki sizce 600₺ ye farlı bir klavye alınır mı? Fiyatalara baktığımda K3 için 600₺ çok iyi duruyor. Emin olmak için sizin de görüşlerinizi merak ediyorum.
K3 kullanan birisi olarak; ilk başta kuzenim de gördüm bende ondan görüp aldım. 1000 TL'ye alınacak en iyi klavyelerden siz bir de 600 TL'ye alıyorsunuz. Kaçırmayın harika bir klavye üzmez merak etmeyin.