ASUS TUF K3 Red SW 1069 TL'ye alınır mı?

Bu fiyata değer mi? Diğer sitelerde 1300-1400 civarı. Yorumlara şimdiden teşekkürler. 🤙
ASUS yazılımları çok berbat olduğu için kimseye ASUS ekipman önermiyorum. Uygulaması sürekli hata veriyor bir makro ayarlamak veya ışık değiştirmek istediğimde erişemiyorum. Bazen ışıklandırmalar kendi kendine değişiyor.

ASUS yazılımları çok berbat olduğu için kimseye ASUS ekipman önermiyorum. Uygulaması sürekli hata veriyor bir makro ayarlamak veya ışık değiştirmek istediğimde erişemiyorum. Bazen ışıklandırmalar kendi kendine değişiyor.
Tam olarak bu klavyede yaşadığınız sorunlardan mı bahsediyorsunuz?

Ürünü kullanmadım. Ama arkadaşa Armoury Create konusunda katılıyorum. Bir dönem Gladius II Origin kullandım. Yazılımı sorunluydu.

Ayrıca eğer almak isterseniz 90 TL indirim de alabilirsiniz 3 ay içinde:

Ürünü kullanmadım. Ama arkadaşa Armoury Create konusunda katılıyorum. Bir dönem Gladius II Origin kullandım. Yazılımı sorunluydu.

Ayrıca eğer almak isterseniz 90 TL indirim de alabilirsiniz 3 ay içinde:
Başka asus ürünüm yok ve bu sebeple Armoury Crate'e ihtiyacım da olmayacak. Aura sync istenilen modifikasyonlar veya tuş atamaları için yeterli olmaz mı?

Başka asus ürünüm yok ve bu sebeple Armoury Crate'e ihtiyacım da olmayacak. Aura sync istenilen modifikasyonlar veya tuş atamaları için yeterli olmaz mı?
Armoury Create o dediklerinizi sağlayan yazılım. Aura Sync sadece RGB profilleri oluşturmana yarıyor. Ancak Armoury Create ile senkron çalışmıyor.

Tam olarak bu klavyede yaşadığınız sorunlardan mı bahsediyorsunuz?
Problem klavye ile alakalı değil ASUS'un yazılımlarıyla alakalı. Armoury Crate veya Aura Sync nadiren düzgün çalışan programlar. Sürekli güncelleme istiyor ve yeni gelen güncelleme her zaman arızalı oluyor düzeltilene kadar haftalar geçiyor. Kulaklıkta basit bir ses ayarı yapmak için 3 hafta beklediğimi hatırlıyorum, anakartımın ışıklandırması sürekli sıfırlanıyor ve kendi kendine yanmaya başlıyor, düzeltmek için uygulamaya girmeye çalışıyorum "takılı donanım yok" diyor.

Güzel klavye kendim kullanıyorum 1 yıldır. Yazılımla ilgili bir sıkıntı yok. Eş değer çalışıyor, alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı