ASUS TUF K3 Red SW 1069 TL'ye alınır mı?

Teşekkürler.

@Yunuss0 yazılıma gerek duymadan da RGB kapatma açma oluyor mu tuşlardan? Eğer öyleyse yazılım benim için hiç önemli değil.

FN+ yön tuşları modları değişebiliyor, kapatabiliyor ve parlaklığı yükseltip azaltabiliyorsunuz. FN+Home tuşları ile renkleri değiştirebiliyorsunuz.

FN+ yön tuşları modları değişebiliyor, kapatabiliyor ve parlaklığı yükseltip azaltabiliyorsunuz. FN+Home tuşları ile renkleri değiştirebiliyorsunuz.
Klavyeden memnun musunuz? Tuşlarda silinme, yay sesi, çift basma gibi sorunlar yaşadınız mı hiç? Brown switch versiyonunu alacağım sanırım.

Klavyeden memnun musunuz? Tuşlarda silinme, yay sesi, çift basma gibi sorunlar yaşadınız mı hiç? Brown Switch versiyonunu alacağım sanırım.

Ben red Switch kullanıyorum. Tuşlar lazer baskı olduğu için silinme yapmıyor zaten, çift basma gibi bir şey yaşamadım daha. 1 yıldır kullanıyorum gayet memnunum, sesi ve kordinasyonu olsun gayet tatmin edici.

Ben red Switch kullanıyorum. Tuşlar lazer baskı olduğu için silinme yapmıyor zaten, çift basma gibi bir şey yaşamadım daha. 1 yıldır kullanıyorum gayet memnunum, sesi ve kordinasyonu olsun gayet tatmin edici.
Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…